Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 800 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

25 Препоръки и впечатления за "Релационни Бази от Данни"

avatar
най-нови най-стари
Georgi Gervasiev
Гост
Рейтинг :
     

Най-добрият начин за запознаване и започване на работа с бази данни е този курс! Информацията е поднесена лесно-смилаемо и дори интересно за суха материя като базите. На мен, лично, като QA ми достави необходимите DB знания (дори и повече) и улесни работата ми. Лекторите са много готини хора и за мен беше удоволствие да посещавам лекциите им. Благодаря ви за полезното и хубаво прекарано време!

Росица Димчева
Гост
Росица Димчева
Рейтинг :
     

Силно препоръчвам този курс! Като човек със солиден опит във фронтенд програмирнето, имах нужда да навлезна в базите, за да придобия цялостна картина. Курсът ми даде много като знания, практическо пфиложение и разбиране за работата на БД.

Даниел Илиев
Гост
Даниел Илиев
Рейтинг :
     

Курса има за цел, да ни запознае с основите на Релационните Бази Данни. Лекторите свършиха отлично своята работа с представянето и разглеждането не само на основите, но показаха и част от Advanced нивото, за което сме им благодарни! Силно препоръчвам курса както на хора, които никога не са се занимавали с бази данни така и на хора, които работят с тях ежедневно. Триковете и хитринките, които показват лекторите са много полезни и биха били в помощ на всеки. Нямам търпение да се видим отново за “Релационни Бази Данни (Advanced ниво)”.

Йоанна Борисова
Гост
Йоанна Борисова
Рейтинг :
     

Отличен курс, който дава стабилна основа и възможности за надграждане. По време на лекциите се дават много примери от практиката, които помагат за по-лесното разбиране на материята.

Nikolova
Гост
Рейтинг :
     

Много рядко съм срещала хора, които толкова много искренно да си обичат работа, както се казва да горят в нея! Е преподавателите в този курс са такива, те са вдъхновители, които успяват да те заразят с ентусиазма си от първия ден, в който говорят за бази! Много благодаря на моята приятелка, която ме накара да запиша този курс.
Продължавайте все така да разпространявате своята ‘зараза’, бъдете все така уникални!

Йордан Милчев
Гост
Йордан Милчев
Рейтинг :
     

Отлични впечатления! Обучението ми помогна неимоверно много в работата ми. Курсът остави в мен отлични впечатления, с интерес ще доразвивам знанията си в тази насока. Научих много неща и ми допада идеята, че мога да ползвам материалите още няколко месеца, за затвърждаване на знанията. Преподавателите са изключително добри педагози, освен задълбочените им
знания и умения по темата.
私の名前はヨルダンです 😀

Milena Toteva
Гост
Силно препоръчвам курса на всеки! Лекторите са с изключително богат опит в света на базите и с огромно желание и ентусиазъм успяват да обяснят на всички най-полезните аз тях неща. Във всяка една от лекциите аз научих ценни съвети от практиката, неща които не ги пише в Google и в учебниците. Обръщат индивидуално внимание и на домашните, и по време на лекциите, страшно отзивчиви са на всякакви въпроси и са готови винаги да ти помогнат да научиш повече. Сравнен с другите курсове, които съм посещавала, този наистина си заслужава отделеното време и средства и ми даде много повече от това,… Read more »
Христо Йовчев
Гост
Христо Йовчев
Рейтинг :
     

Изключително полезен курс, който бих препоръчал на всеки, който има интерес към Бази от Данни. Програмата на курса е много добре структурирана, пропорционалността на лекции към упражнения е добре балансирана. Курса е подходящ както за хора без никакъв опит, така и за такива които имат базови познания от БД. Лекторите ( Ицо и Данчо ) са много компетентни хора, които обясняват много подробно и разбираемо със забавни примери и неща от практиката. Благодаря ви! Оценка 5 от 5

Милена Недялкова
Гост
Милена Недялкова
Рейтинг :
     
Курсът ми беше много полезен и искрено го препоръчвам, както за хора без никакви познания в областта така и за тези, които се занимават с бази, но искат да научат тънкости от практиката. Ицо и Данчо са изключителни лектори и предаваха материала, така че всички да го разберем и да можем да приложим наученото. Даваха много примери, което улесняваше разбирането и не караха стриктно по програма, а се адаптираха в зависимост от нашите нужди. Наблягаха на това, което ни затруднява и винаги даваха обратна връзка както за домашните, така и на въпросите ни. Благодаря ви момчета, наистина сте страхотни!
Доника Ризова
Гост
Доника Ризова

Искренно препоръчвам този курс.
Лекторите са двама, което улеснява комуникацията.
Много ясно, задълбочено и изчерпателно обясняват материята. Ако има неразбиране, ти се обръща индивидуално внимание.
Лекциите са подбрани според нуждите и интересите на курсистите.
Като конструктивна забележка мога само да кажа, че за тригери и сторнати процедури трябва повече време.
Продължавайте да бъдете все така чудесни!