Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 700 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 250 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Nikolova
Гост
Рейтинг :
     

Много рядко съм срещала хора, които толкова много искренно да си обичат работа, както се казва да горят в нея! Е преподавателите в този курс са такива, те са вдъхновители, които успяват да те заразят с ентусиазма си от първия ден, в който говорят за бази! Много благодаря на моята приятелка, която ме накара да запиша този курс.
Продължавайте все така да разпространявате своята ‘зараза’, бъдете все така уникални!

Йордан Милчев
Гост
Йордан Милчев
Рейтинг :
     

Отлични впечатления! Обучението ми помогна неимоверно много в работата ми. Курсът остави в мен отлични впечатления, с интерес ще доразвивам знанията си в тази насока. Научих много неща и ми допада идеята, че мога да ползвам материалите още няколко месеца, за затвърждаване на знанията. Преподавателите са изключително добри педагози, освен задълбочените им
знания и умения по темата.
私の名前はヨルダンです 😀

Milena Toteva
Гост
Силно препоръчвам курса на всеки! Лекторите са с изключително богат опит в света на базите и с огромно желание и ентусиазъм успяват да обяснят на всички най-полезните аз тях неща. Във всяка една от лекциите аз научих ценни съвети от практиката, неща които не ги пише в Google и в учебниците. Обръщат индивидуално внимание и на домашните, и по време на лекциите, страшно отзивчиви са на всякакви въпроси и са готови винаги да ти помогнат да научиш повече. Сравнен с другите курсове, които съм посещавала, този наистина си заслужава отделеното време и средства и ми даде много повече от това,… Read more »
Христо Йовчев
Гост
Христо Йовчев
Рейтинг :
     

Изключително полезен курс, който бих препоръчал на всеки, който има интерес към Бази от Данни. Програмата на курса е много добре структурирана, пропорционалността на лекции към упражнения е добре балансирана. Курса е подходящ както за хора без никакъв опит, така и за такива които имат базови познания от БД. Лекторите ( Ицо и Данчо ) са много компетентни хора, които обясняват много подробно и разбираемо със забавни примери и неща от практиката. Благодаря ви! Оценка 5 от 5

Милена Недялкова
Гост
Милена Недялкова
Рейтинг :
     
Курсът ми беше много полезен и искрено го препоръчвам, както за хора без никакви познания в областта така и за тези, които се занимават с бази, но искат да научат тънкости от практиката. Ицо и Данчо са изключителни лектори и предаваха материала, така че всички да го разберем и да можем да приложим наученото. Даваха много примери, което улесняваше разбирането и не караха стриктно по програма, а се адаптираха в зависимост от нашите нужди. Наблягаха на това, което ни затруднява и винаги даваха обратна връзка както за домашните, така и на въпросите ни. Благодаря ви момчета, наистина сте страхотни!
Доника Ризова
Гост
Доника Ризова

Relational Database feedback

Искренно препоръчвам този курс.
Лекторите са двама, което улеснява комуникацията.
Много ясно, задълбочено и изчерпателно обясняват материята. Ако има неразбиране, ти се обръща индивидуално внимание.
Лекциите са подбрани според нуждите и интересите на курсистите.
Като конструктивна забележка мога само да кажа, че за тригери и сторнати процедури трябва повече време.
Продължавайте да бъдете все така чудесни!

Мария Хитрова
Гост
Мария Хитрова
Relational Database feedback Курса по релационни база данни е изключително интересен и го препорачвам на всеки, който желае да се занимава в тази област. Двамата трейнери се грижеха с практически примери всички в залата да разберат дадения материял, като наблягаха на реални казуси, проблеми и грешки, които са им са се случвали в реалната практика. Винаги ни вращаха обратна вразка по домашните, които изпращахме и даваха насоки при затруднения. Нещо, което мен лично ме възхити, беше допълнителната лекция – упражнение, което направиха след края на курса във връзка със неразбраните задачи от проекта. И двамата си отделиха една неделя вечер… Read more »
Христо Гинев
Гост
Христо Гинев

Курсът е наистина доста добър. Достъпен е и за хора, които не са имали никакъв досег до SQL. Дават се доста практически примери, с които се усвоява доста по-лесно материала. Христо и Данчо бяха доста отзивчиви и помагаха винаги при нужда. Силно препоръчвам курса!

Стоичка Шилева
Гост
Стоичка Шилева
Няколко дена след завършването на курса ходих на интервю за позиция QA инженер и интервюиращия беше впечатлен от познанията ми върху database. Зададе ми 3 въпроса, 2 от които НЕ бяха лесни, но се справих чудесно – интервюиращия спомена, че хора които си мислят, че знаят материята на advanced level не могат да отговорят. Преподавателите Христо и Данчо наблягаха на трудните неща и усуканите case-ове. Започвайки курса нямах никакви познания, сега след завършването имам стабилни и трайни знания. Всяка тема беше изучавана с много упражнения, съответно и домашна работа. Винаги имах обратна връзка за изпълнението на домашната и се обръщаше… Read more »
Георги Атанасов
Гост
Георги Атанасов
препоръка Много добър курс който препоръчвам на всеки. В курса бяхме хора с различни нива на знания отностно SQL, но бързо успяхме да изравним нивата и сериозно да надградим. Също така голям плюс беше, че имат изграден план за целият курс, но успяват да го нагласят спрямо нуждите на курсистите. Не продължават просто да си “изпяват” материала, а се стараят да го запомним и разберем. Повтарят нещо толкова пъти колкото е нужно, за да може всеки да го е разбрал и наистина да го запомни. Двамата лектори се допълваха и даваха различни реални примери, които помагаха за по-лесното усвояване на… Read more »