Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 800 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

25 Препоръки и впечатления за "Релационни Бази от Данни"

avatar
най-нови най-стари
Весела Илчева
Гост
Весела Илчева
Рейтинг :
     

Курсът е много полезен за всеки, който има нужда от познания – първоночални и допълнителни, за База данни.
Лекторите са много добри професионалисти, представят темите много подробно и изчерпателно, като оставят и място за всеки да се задълбочи сам в нещо, стига да има желание.
Добре са структурирани темите и последователността. Бих предложила само още 1-2 занятия за по-подобно разглеждане на последните теми.
Благодаря Ви много за отделеното време и внимание!
С радост бих се записала на друг курс при Вас!

Нина Воденичарска
Гост
Нина Воденичарска
Рейтинг :
     

Много съм доволна от курса, като човек, който нямаше познания за базите данни научих доста неща, които са полезни в работата ми като QA. Специално съм благодарна на лекторите Христо и Данчо, защото материала беше поднесен много разбираемо и лекциите бяха много интересни.

Десислава Любенова
Гост
Десислава Любенова
Здравейте, Искам да изкажа своята благодарност към Данчо и Ицо, за това, че водиха курса ни. Курса е наистина на отлично ниво. Информацията е структурирана изключително разбираемо, подкрепена е с доста примерни задачи и представя основните компоненти, които ни дават една доста добра база на знанията ни и за насоката, в която да надграждаме в бъдеще. Също така повреме на курса лекторите ни представиха доста полезни примери, с които те са се сблъсквали в практиката си и наистина доказаха, че са професионалисти в сферите си и са натрупали богат опит през годините. Винаги компетенти отговори на всички въпроси, подкрепени с… Read more »
Мариета Гицова
Гост
Мариета Гицова

Курсът е изключително добър. За мен беше безкрайно полезен(като напълно начинаещ). Мисля, че имам стабилна база, върху която да стъпя и доизградя. Начина, по който се провежда е много лек и приятен, с много комуникация и приятелско настроение. Като препоръка, единствено мога да добавя, че ще е хубаво да има още 2, 3 лекции за да могат да се обиграят още по-добре нещата и то конкретно последните материали от курса, понеже са малко по advance.
Благодаря на целия екип и най вече на лекторите, разбира се. Бяхте страхотни!

Николай Минков
Гост
Николай Минков
Рейтинг :
     

Изключително добър курс, който дава важни основи за работа с SQL.
Преди да го започна имах минимални познания, но сега съм доста уверен.
Страхотни лектори, които дават цялата нужна информация

Николай Стаматов
Гост
Николай Стаматов
Рейтинг :
     

Страхотен курс – материалът е поднесен разбираемо с много примери и задачи от практиката, които да акцентират върху реални казуси. Лекторите Ицо и Данчо са изключителни професионалисти с много опит и отдадени в това да предадат своите знания.

Нямах никакви познания по релационни бази данни преда да запиша курса, така че курсът е посходящ за всеки който би искал да получи знания в тази област.

Божанка Рангелова
Гост
Божанка Рангелова
Рейтинг :
     

За пореден път не останах разочарована от курсовете в Прагматик. Лекторите Ицо и Данчо са супер готини с високи познания в областта и най-важното е , че ни го обясняваха по достъпен начин. Винаги готови да повторят при нужда. Препоръчвам на всеки, който иска да има основи по База данни.

Васил Желязков
Гост
Васил Желязков
Рейтинг :
     

Имах много базови познания за обикновенни заявки как се пускат и реших да запиша този курс да си разширя познанията.
Доволен съм много от материала и най-вече от лекторите Христо Топузов и Йордан Терзиев, защото за абсолютно всяко нещо, което не разбирахме или имахме въпроси ни беше обяснено. Материала, който се покрива също не е малко и е доста интересен
Също така ги тормозехме за неща които се чудим в извън курсовото време и пак ни отговаряха и помагаха доста бързо. В момента доста по-сигурен се чувствам като работя с бази данни.

Dimitar
Гост
Рейтинг :
     

Радвам се, че записах този курс. Получих стабилна основа и възможности за надграждане. За лекторите мога да кажа само комплименти.

Borislav Paluykov
Гост
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса. Нямах представа от DB, записах курса и вече смея да твърдя, че имам не малко познания.
Курсът е направен и за хора без никакви познания в областта. Лекторите обясняват всичко на език достъпен за всеки, няма начин да не разберете нещо, пък и те го повтарят колкото пъти поискаш. Като препоръка бих ви казал, да помислите за поне още две лекции които да са само за упражнения и решаване на задачи, макар и курса да е по скъп.