Релационни Бази от Данни (Основно ниво)

Релационни Бази от Данни (Основно ниво)

Релационни Бази от Данни (Основно ниво)

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Инсталират и конфигурират SQL Server Instances
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код – Stored Procedures, User Defined Functions, Cursors, While loop, Transactions
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
– Да познават в детайли процесите на backup и restore
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 7 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 650 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 350 лева и втора вноска 300 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Доника Ризова
Гост
Доника Ризова

Relational Database feedback

Искренно препоръчвам този курс.
Лекторите са двама, което улеснява комуникацията.
Много ясно, задълбочено и изчерпателно обясняват материята. Ако има неразбиране, ти се обръща индивидуално внимание.
Лекциите са подбрани според нуждите и интересите на курсистите.
Като конструктивна забележка мога само да кажа, че за тригери и сторнати процедури трябва повече време.
Продължавайте да бъдете все така чудесни!

Мария Хитрова
Гост
Мария Хитрова
Relational Database feedback Курса по релационни база данни е изключително интересен и го препорачвам на всеки, който желае да се занимава в тази област. Двамата трейнери се грижеха с практически примери всички в залата да разберат дадения материял, като наблягаха на реални казуси, проблеми и грешки, които са им са се случвали в реалната практика. Винаги ни вращаха обратна вразка по домашните, които изпращахме и даваха насоки при затруднения. Нещо, което мен лично ме възхити, беше допълнителната лекция – упражнение, което направиха след края на курса във връзка със неразбраните задачи от проекта. И двамата си отделиха една неделя вечер… Read more »
Христо Гинев
Гост
Христо Гинев

Курсът е наистина доста добър. Достъпен е и за хора, които не са имали никакъв досег до SQL. Дават се доста практически примери, с които се усвоява доста по-лесно материала. Христо и Данчо бяха доста отзивчиви и помагаха винаги при нужда. Силно препоръчвам курса!

Стоичка Шилева
Гост
Стоичка Шилева
Няколко дена след завършването на курса ходих на интервю за позиция QA инженер и интервюиращия беше впечатлен от познанията ми върху database. Зададе ми 3 въпроса, 2 от които НЕ бяха лесни, но се справих чудесно – интервюиращия спомена, че хора които си мислят, че знаят материята на advanced level не могат да отговорят. Преподавателите Христо и Данчо наблягаха на трудните неща и усуканите case-ове. Започвайки курса нямах никакви познания, сега след завършването имам стабилни и трайни знания. Всяка тема беше изучавана с много упражнения, съответно и домашна работа. Винаги имах обратна връзка за изпълнението на домашната и се обръщаше… Read more »
Георги Атанасов
Гост
Георги Атанасов
препоръка Много добър курс който препоръчвам на всеки. В курса бяхме хора с различни нива на знания отностно SQL, но бързо успяхме да изравним нивата и сериозно да надградим. Също така голям плюс беше, че имат изграден план за целият курс, но успяват да го нагласят спрямо нуждите на курсистите. Не продължават просто да си “изпяват” материала, а се стараят да го запомним и разберем. Повтарят нещо толкова пъти колкото е нужно, за да може всеки да го е разбрал и наистина да го запомни. Двамата лектори се допълваха и даваха различни реални примери, които помагаха за по-лесното усвояване на… Read more »
Ивайло Дамянов
Гост
Ивайло Дамянов
Много добър и стойностен курс! Изключително доволен съм и горещо го препоръчвам на всеки, който иска да се занимава с база данни! Курсът е с голяма практическа насоченост и се разискват разнообразни казуси от реалната работна среда, а не суха теория която никой не използва. Христо се погрижи непрекъснато да ни дава примери и да ни кара активно да мислим и да участваме в лекциите. Придобихме широки познания и нито веднъж не изгубихме интерес. Pragmatic са хора, които са изключителни експерти и винаги са готови да ти помогнат и да те научат. Не за първи път се записвам на техен… Read more »