Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 800 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

27 Препоръки и впечатления за "Релационни Бази от Данни"

avatar
най-нови най-стари
Д. Христова
Гост
Рейтинг :
     

Радвам се, че взех решение да участвам в курса. Бях абсолютно начинаеща и не бях на 100% сигурна, че това ще бъде моето нещо, но лекторите успяха да ми дадат здрава основа, върху която да стъпя. С удоволствие бих посетила и други техни курсове, а курс, свързан с Python за работа с бази данни за начинаещи би бил чудесно допълнение към вече наученото.

Евгени Николов
Гост
Евгени Николов
Рейтинг :
     
Курсът е доста добър, като се обръща внимание на доста теми. Има домашни и проект, които дават цялостност на обучението. Направен е интерактивно и не се слуша от 100 души, има лично отношение, което помага да останеш анагажиран до края на курса. Нивото е основно, но има и доста концепции за напреднали, и това е добре и за хора, които вече са в сектора, но имат нужда да попълнят основни познания, които са пропуснали. Лично за мен беше така. Доста неща срещнах, до които съм имал някакъв досег, но сега мога да кажа че ги разбирам по-добре. Пречупва се начина… Read more »
Весела Илчева
Гост
Весела Илчева
Рейтинг :
     

Курсът е много полезен за всеки, който има нужда от познания – първоночални и допълнителни, за База данни.
Лекторите са много добри професионалисти, представят темите много подробно и изчерпателно, като оставят и място за всеки да се задълбочи сам в нещо, стига да има желание.
Добре са структурирани темите и последователността. Бих предложила само още 1-2 занятия за по-подобно разглеждане на последните теми.
Благодаря Ви много за отделеното време и внимание!
С радост бих се записала на друг курс при Вас!

Нина Воденичарска
Гост
Нина Воденичарска
Рейтинг :
     

Много съм доволна от курса, като човек, който нямаше познания за базите данни научих доста неща, които са полезни в работата ми като QA. Специално съм благодарна на лекторите Христо и Данчо, защото материала беше поднесен много разбираемо и лекциите бяха много интересни.

Десислава Любенова
Гост
Десислава Любенова
Здравейте, Искам да изкажа своята благодарност към Данчо и Ицо, за това, че водиха курса ни. Курса е наистина на отлично ниво. Информацията е структурирана изключително разбираемо, подкрепена е с доста примерни задачи и представя основните компоненти, които ни дават една доста добра база на знанията ни и за насоката, в която да надграждаме в бъдеще. Също така повреме на курса лекторите ни представиха доста полезни примери, с които те са се сблъсквали в практиката си и наистина доказаха, че са професионалисти в сферите си и са натрупали богат опит през годините. Винаги компетенти отговори на всички въпроси, подкрепени с… Read more »
Мариета Гицова
Гост
Мариета Гицова

Курсът е изключително добър. За мен беше безкрайно полезен(като напълно начинаещ). Мисля, че имам стабилна база, върху която да стъпя и доизградя. Начина, по който се провежда е много лек и приятен, с много комуникация и приятелско настроение. Като препоръка, единствено мога да добавя, че ще е хубаво да има още 2, 3 лекции за да могат да се обиграят още по-добре нещата и то конкретно последните материали от курса, понеже са малко по advance.
Благодаря на целия екип и най вече на лекторите, разбира се. Бяхте страхотни!

Николай Минков
Гост
Николай Минков
Рейтинг :
     

Изключително добър курс, който дава важни основи за работа с SQL.
Преди да го започна имах минимални познания, но сега съм доста уверен.
Страхотни лектори, които дават цялата нужна информация

Николай Стаматов
Гост
Николай Стаматов
Рейтинг :
     

Страхотен курс – материалът е поднесен разбираемо с много примери и задачи от практиката, които да акцентират върху реални казуси. Лекторите Ицо и Данчо са изключителни професионалисти с много опит и отдадени в това да предадат своите знания.

Нямах никакви познания по релационни бази данни преда да запиша курса, така че курсът е посходящ за всеки който би искал да получи знания в тази област.

Божанка Рангелова
Гост
Божанка Рангелова
Рейтинг :
     

За пореден път не останах разочарована от курсовете в Прагматик. Лекторите Ицо и Данчо са супер готини с високи познания в областта и най-важното е , че ни го обясняваха по достъпен начин. Винаги готови да повторят при нужда. Препоръчвам на всеки, който иска да има основи по База данни.

Васил Желязков
Гост
Васил Желязков
Рейтинг :
     

Имах много базови познания за обикновенни заявки как се пускат и реших да запиша този курс да си разширя познанията.
Доволен съм много от материала и най-вече от лекторите Христо Топузов и Йордан Терзиев, защото за абсолютно всяко нещо, което не разбирахме или имахме въпроси ни беше обяснено. Материала, който се покрива също не е малко и е доста интересен
Също така ги тормозехме за неща които се чудим в извън курсовото време и пак ни отговаряха и помагаха доста бързо. В момента доста по-сигурен се чувствам като работя с бази данни.