Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Релационни Бази от Данни

Обект на курса:

Ц елта на курса е да се получат добри основни познания за езика за заявки към база от данни SQL. След края на обучението, курсистите ще могат да
– Правят както основни, така и усложнени запитвания към релационна база
– Пишат подходящ и ефективен T-SQL код
– Да познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
Курсът е базиран на специална версия на базата SQL Server, предназначена за обучения, но придобитите знания в по-голямата си част ще бъдат общовалидни за повечето известни и широко използвани релационни бази от данни.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата. Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти, администратори или раздаботчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 700 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 250 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Николай Минков
Гост
Николай Минков
Рейтинг :
     

Изключително добър курс, който дава важни основи за работа с SQL.
Преди да го започна имах минимални познания, но сега съм доста уверен.
Страхотни лектори, които дават цялата нужна информация

Николай Стаматов
Гост
Николай Стаматов
Рейтинг :
     

Страхотен курс – материалът е поднесен разбираемо с много примери и задачи от практиката, които да акцентират върху реални казуси. Лекторите Ицо и Данчо са изключителни професионалисти с много опит и отдадени в това да предадат своите знания.

Нямах никакви познания по релационни бази данни преда да запиша курса, така че курсът е посходящ за всеки който би искал да получи знания в тази област.

Божанка Рангелова
Гост
Божанка Рангелова
Рейтинг :
     

За пореден път не останах разочарована от курсовете в Прагматик. Лекторите Ицо и Данчо са супер готини с високи познания в областта и най-важното е , че ни го обясняваха по достъпен начин. Винаги готови да повторят при нужда. Препоръчвам на всеки, който иска да има основи по База данни.

Васил Желязков
Гост
Васил Желязков
Рейтинг :
     

Имах много базови познания за обикновенни заявки как се пускат и реших да запиша този курс да си разширя познанията.
Доволен съм много от материала и най-вече от лекторите Христо Топузов и Йордан Терзиев, защото за абсолютно всяко нещо, което не разбирахме или имахме въпроси ни беше обяснено. Материала, който се покрива също не е малко и е доста интересен
Също така ги тормозехме за неща които се чудим в извън курсовото време и пак ни отговаряха и помагаха доста бързо. В момента доста по-сигурен се чувствам като работя с бази данни.

Dimitar
Гост
Рейтинг :
     

Радвам се, че записах този курс. Получих стабилна основа и възможности за надграждане. За лекторите мога да кажа само комплименти.

Borislav Paluykov
Гост
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса. Нямах представа от DB, записах курса и вече смея да твърдя, че имам не малко познания.
Курсът е направен и за хора без никакви познания в областта. Лекторите обясняват всичко на език достъпен за всеки, няма начин да не разберете нещо, пък и те го повтарят колкото пъти поискаш. Като препоръка бих ви казал, да помислите за поне още две лекции които да са само за упражнения и решаване на задачи, макар и курса да е по скъп.

Georgi Gervasiev
Гост
Рейтинг :
     

Най-добрият начин за запознаване и започване на работа с бази данни е този курс! Информацията е поднесена лесно-смилаемо и дори интересно за суха материя като базите. На мен, лично, като QA ми достави необходимите DB знания (дори и повече) и улесни работата ми. Лекторите са много готини хора и за мен беше удоволствие да посещавам лекциите им. Благодаря ви за полезното и хубаво прекарано време!

Росица Димчева
Гост
Росица Димчева
Рейтинг :
     

Силно препоръчвам този курс! Като човек със солиден опит във фронтенд програмирнето, имах нужда да навлезна в базите, за да придобия цялостна картина. Курсът ми даде много като знания, практическо пфиложение и разбиране за работата на БД.

Даниел Илиев
Гост
Даниел Илиев
Рейтинг :
     

Курса има за цел, да ни запознае с основите на Релационните Бази Данни. Лекторите свършиха отлично своята работа с представянето и разглеждането не само на основите, но показаха и част от Advanced нивото, за което сме им благодарни! Силно препоръчвам курса както на хора, които никога не са се занимавали с бази данни така и на хора, които работят с тях ежедневно. Триковете и хитринките, които показват лекторите са много полезни и биха били в помощ на всеки. Нямам търпение да се видим отново за “Релационни Бази Данни (Advanced ниво)”.

Йоанна Борисова
Гост
Йоанна Борисова
Рейтинг :
     

Отличен курс, който дава стабилна основа и възможности за надграждане. По време на лекциите се дават много примери от практиката, които помагат за по-лесното разбиране на материята.