Релационни Бази от Данни (Advanced ниво)

Релационни Бази от Данни (Advanced ниво)

Релационни Бази от Данни (Advanced ниво)

Обект на курса:

Целта на курса е да се получат задълбочени практически и теоретични познания за езика за заявки към база от данни SQL/T-SQL.
След края на обучението, курсистите ще могат да

  •  Инсталират и конфигурират SQL Server Instances
  •  Пишат подходящ и ефективен T-SQL код – Stored Procedures, Triggers, Views, User Defined Functions, Cursors, While loop, Transactions
  •  Познават индексите, тяхната структура и необходимите действия за тяхната поддръжка
  •  Създават елементарни ETL процедури чрез SQL Server Integration Services и кубове с SQL Server Analysis Services

Курсът е базиран на SQL Server.

За кого е предназначен

Курсът е предназначен за хора с известен опит, които искат да надградят познанията си по темата.
Подходящ е за хора, които работят/анализират големи обеми от данни и за хора, които желаят да започнат работа като програмисти,
администратори или разработчици на BI решения.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 6 седмици , като за всяка седмица са предвидени 2 дни по 3 часа. Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 700 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 250 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Стоичка Шилева
Гост
Стоичка Шилева
Рейтинг :
     
Това е вторият курс по бази данни, който ме обучават прекрасните преподаватели Христо Топузов и Йордан Терзиев. Възхищавам се на начина, по който предават сложна материя и разясняват заплетени заявки. Колкото по-дълбоко се гмурнете в бази данните, толкова по-интересно става и то благодарение на тях. Курса е изпълнен с много примери от тяхната практика и много полезни съвети. Вече имам приятели и колеги, които са се записали на първо ниво, но Advance нивото го препоръчвам горещо за хора, които искат да се развиват в областта. Чакам с нетърпение да подготвят и нов курс. Усех ви желая и все доволни курсисти… Read more »
Елизабета Котенко
Гост
Елизабета Котенко
Рейтинг :
     

За всеки който е решил да се занимава с DB това е правилния курс и точните преподаватели. Тяхното търпение, професионализъм и опит допринасят за бързо и лесно усвояване на материала. Не исках този курс да свърши. Много се радвам, че го записах и горещо го препоръчвам на всеки!

Йордан Милчев
Гост
Йордан Милчев
Рейтинг :
     

Курсът е много добър за хора ,които имат някакви познания по SQL и искат да ги надградят, както и да разберат за BI процесите. Христо и Данчо са страхотен екип и са готови да отделят време на всеки. С нетърпение очаквам да видя какво още могат да направят като курсове.
Силно препоръчвам!!!

Христо Йовчев
Гост
Христо Йовчев
Рейтинг :
     

Програмата на курса е добре подбрана с много добре структурирани лекции и упражнения. Подходящ е както за хора с малко опит, които искат да над градят уменията си в света на базите, така и за по напреднали, които искат да затвърдят знанията си и в същото време да научат полезни хитринки от богатия опит на лекторите. Христо и Данчо са страхотен екип и са готови да отделят време на всеки, при наличието на въпроси и проблеми, които може да възникнат по време на курса, а и след това.
Силно препоръчвам на всеки!

Таня
Гост
Рейтинг :
     

Курсът може да се опише с една дума – СУПЕР
С – Страхотен курс!
У – Уникално изготвена програма!
П – Професионално отношение!
Е – Екипът Данчо& Ицо Rock’s🤟
Р – Разпределението на темите е съобразено с индивидуалните нужди на всеки.

Силно препоръчвам !

Ивайло Николов
Гост
Ивайло Николов

По-добре от очакваното. 🙂
Курса надгражда вече придобитите знания от предните курсове (Бази данни или QA Complete).
Тандемът Христо-Данчо е много силен. С нетърпение очаквам да видя какво още могат да направят като курсове.

Христо Гинев
Гост
Христо Гинев
Рейтинг :
     
Курсът е доста добър и полезен. Разглеждат се доста практически проблеми, които Христо и Данчо са срещали през годините. В крайна сметка доста от нещата, които разглеждахме на курса ги срещнах като казуси в моята работа. Показват се доста полезни инструменти и трикове, които ни биха били полезни и биха ни спестили доста усилия и време. Христо и Данчо са много отзивчиви, винаги помагат и се стараят всичко да е изяснено напълно преди да се премине към следващата тема. Гъвкави са с лекциите, при изявен интерес към определена тематика се съобразяват с това желание . Аз съм изключително доволен от… Read more »
Илиян Кунин
Гост
Илиян Кунин
Рейтинг :
     

Курсът е много добър за хора ,които имат някакви познания по SQL и искат да ги надградят, както и да разберат за BI процесите. Ицо и Данчо подготвят лекциите и примерите си много добре и се допълват. Препоръчвам го на всеки, койото иска да се развива с MS SQL. Успех на тандема и благодаря за новите знания!