Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Ясен Дудин
Гост
Рейтинг :
     
Курсът е прекрасно структуриран. Правил съм други курсове, някои не съм успявал да изкарам до край поради начина на преподаване. Със сигурност не е лека задача да се преподаде толкова бързо материята в Java и след това Selenium, Maven, Cucumber и тн. Милен е страхотен лектор и примерите му наистина са достатъчно разбираеми дори за хора без предишни познания. Курсът дава достатъчно добра основа в Java, която да може да бъде ползвана може би дори с цел начално ниво на девелъпмънт. Друг любим елемент ми станаха домашните, които са разнообразни и не лимитират решаващия до определен отговор както се случва… Read more »
Гергана Пухалева
Гост
Гергана Пухалева
Рейтинг :
     

Милен Страхински е най-вдъхновяващият, позитивно-заразителен с ентусиазъм и себераздаващ се лектор, от когото съм имала честта да се уча. А курсът по автоматизирано тестване към Прагматик е еталон за това как една доста трудна и обемна материя (особена за абсолютно начинаещ в областта) може да бъде поднесена по един достъпен, лесно смилаем начин, и което е по-важното да бъде осмислена и разбрана, и то само в рамките на 20 лекции. Милен не просто преподава, а учи как да мислиш, търсиш и намираш, това което ти трябва. За мен той ще си остане най-неподражаемият “master of example!!!”.

Нели Колева
Гост
Нели Колева
Рейтинг :
     

Препоръчвам!
Милен преподава с лекота и по разбираем начин, което прави курса ефективен и мн.полезен. Страхотен ментор, разбиращ си от работата! Успя по приятен и интересен начин да ни преподаде толкова мн.материал. Много му благодаря!

Ралица Стайкова
Гост
Ралица Стайкова

Милен е невероятен преподавател, а един курс зависи именно от преподавателя. Няма модул, който да е останал неясен и няма домашна, която да е останала неразяснена, а начинът му на преподаване е един път! 🙂
Препоръчвам с две ръце този преподавател, този курс и тази академия!

Красимира Божинова
Гост
Красимира Божинова
Рейтинг :
     

Невероятен курс!! Милен Страхински е отличен лектор, който преподава материала много добре и лесно смилаемо, давайки примери от живота. Препоръчвам, курсът е изключително добре структуриран и си заслужава!

Мария Радкова
Гост
Мария Радкова
Рейтинг :
     
Страхотен курс, започва от нулата и се надгражда постепенно, всяко ново парченце информация идва на точното място в точното време. Иначе трудна материя, но систематизирана и поднесена с професионализъм, чувство за хумор и безброй лесносмилаеми примери. Милен е абсолютно уникален. Раздава се на макс, винаги е на 100 процента ангажиран в процеса, пука му за хората срещу него и това си личи. Изгражда супер приятелска и ненапрягаща комуникация. Мога да повторя колкото пъти е необходимо какъв пич е лектора, както той ни повторяше едни и същи неща, докато не ги осмислилим напълно. Благодаря ти и евала за положения труд! Като… Read more »
Анелия Ачанова
Гост
Анелия Ачанова
Рейтинг :
     
Ако човек иска да се занимава с автоматизирано тестване, този курс определено си струва. Базата, която ти дава според мен е напълно достатъчна, за да може всеки след това да продължи да се развива в тази посока. Аз лично страшно се запалих и това в много голяма степен се дължи на Милен като преподавател. Ако някой очаква да чуе от него, “ама това не го ли знаете вече” или “това трябваше отдавна да сте го научили” ще останане леко разочарован. Наистина съм впечатлена от желанието и енергията, която влага в преподаването. Рядко съм попадала на толкова отдадени хора, но той… Read more »
Емил Манев
Гост
Рейтинг :
     

Не съм виждал по-надъхан лектор, който да иска да ни зарази със знанията си в тази пандемична обстановка.

Всичко обяснява по смилаем начин дори и за хора, които тотално си нямат идея с какво са се захванали. Обръща внимание на всеки въпрос, отговаря много подробно при въпроси свързани с домашни или справяне с даден проблем.

Страхотен курс, гранде лектор – препоръчвам, няма да съжалявате!

Румяна Кюранова
Гост
Румяна Кюранова
Рейтинг :
     
Мисля че няма как да има две мнение по този въпрос – курсът е страхотен! Структурата на лекциите е направена с адски много мисъл, за да може всяко нещо да се поднесе в точния момент и да надгради по най-добрия начин вече преподадените неща. Относно преподаването – Милен е просто великан, няма равен! Рядко съм срещала хора, които да обясняват по толкова интересен и забавен начин. Хареса ми много, че всяко нещо беше поднесено без излишна сложност, с примери от живота и на съвсем достъпен език. Впечатлена съм и от огромното търпение, с което Милен ни повтаряше десетки пъти едни… Read more »
Христо Христов
Гост
Христо Христов
Рейтинг :
     

Препоръчвам с 2 ръце и 2 крака!!!

Курса е много добре систематизиран и най-важното практически насочен, а Милен Страхински се грижи да няма не разбрали.

Милене благодаря, че направи нещата лесни и интересни! Продължавай в същия дух!

Teachers