Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 19 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 800 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 300 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Николай Магунски
Гост
Николай Магунски
Рейтинг :
     

Препоръчвам курсът на всеки, който би искал да се занимава или се занимава с автоматизирано тестване. Материал е добре синтезиран, като се набляга на важните неща. Лекциите се преподават на достъпен език, който би бил разбираем дори и за хора без опит. Милен е страхотен лектор, който не те отегчава и те държи в интерес по време на всяка лекция.
Евала Миленски!

Бисер Симов
Гост
Бисер Симов
Рейтинг :
     

Това е мястото, на което наистина ще ви научат на това, за което сте се записали!
Много добър лектор, поднася материала по изключително достъпен и смилаем начин за всички обучаващи се.
Определeно помага за начинаещи в Automation Testing-a, тъй като Милен
обръща внимание до последния детайл и не оставя да има някой неразбрал.

Благодаря ти, Милене! Успех!

Вангел Стойчев
Гост
Вангел Стойчев
Рейтинг :
     
Имах високи очаквания за курса, на базата на обратната връзка от колеги, и те се оправдаха напълно. Курса е практически насочен и подходящ за начинаещи в областта, и дори за хора без никакъв опит в програмирането. За преподавателя мога да кажа, че рядко съм попадал до момента на курсове водени от професионалисти с талант като Милен Страхински. Обясненията и повторенията бяха така подбрани и точно на място, че да може всеки да разбере и вникне в материята. Беше курс, който не исках да свършва и с нетърпение очаквам евентуално продължение. Препоръчвам горещо на всеки, който иска да се развива в… Read more »
Росен Бебов
Гост
Росен Бебов
Рейтинг :
     

Милен е изключително отдаден към това да преподава. Личи си, че постоянно подобрява различните елементи от курса с цел материята да бъде по-лесно усвоена. Определено бих препоръчал курса на всеки, който желае да се занимава с Java или Automation с Java. За мен може би най-важното, което усвоих е, че Милен успя коренно да промени начина ми на мислене и действие относно това как се пише код и тестове. Очакваме с нетърпение курс за Advanced Automation!

Симеон Митрев
Гост
Симеон Митрев
Рейтинг :
     

В курса има изключително много примери, които са подготвени от лектора предварително. Ако иска да покаже някой пример изцяло, го започва от начало, за да стане ясен целият процес.
Дава лесни примери, за да може информацията да е максимално достъпна за курсистите.
Не сме загубили и 1 минута време от курса, в която да не се научи нещо ново или да се разясни нещо, което не е станало ясно.
Лекциите минаваха изключително бързо, за което основна “вина” има самият лектор – Милен :).

Препоръчвам!

Ангел Дайреджиев
Гост
Ангел Дайреджиев
Рейтинг :
     

Горещо препоръчвам за хора, които ще се занимават с аутомейшън или предприемане на ново за тях начинание. Научава се много при желание, внимавайте по време на лекциите пишете си домашните. Макар и фундаментъл ниво можеш да хванеш пропуски и незнание в хора, които са в години от бранша и го работят. Лектора Милен знае, а освен че знае и може, много съм доволен. Като цяло Прагматик е отлична академия. Записвайте се от рано, тъй като има много кандидати. Успех !!!

Йордан Генчев
Гост
Йордан Генчев
Рейтинг :
     

Всички отзиви, които бях чул за курсът и за Милен се оправдаха на 100%. Адски полезен и представен по изключително интересен начин материал. За Милен…просто и кратко – Номер 1!

Petar Hristov
Гост

Прекрасен курс! Полезен би бил на всеки, който има желание да се занимава с automation testing. А за лектора просто нямам какво да кажа, най – добрия, който съм срещал! Уменията му са на високо, както техническо, така и преподавателско ниво! Заслужава си определено. Няма да сгрешите!

Емилия Табакова
Гост
Емилия Табакова
Рейтинг :
     

Курсът надмина очакванията ми! Материалът е структуриран изключително добре, а лекторът Милен Страхински се справя отлично с представянето му. Обръща се внимание на всички важни детайли.
Мога смело да заявя, че получих много солидни знания.
БЛАГОДАРЯ!

Stanislav Borisov
Гост
Рейтинг :
     

Максимално много информация за времето за което е курса и изключително добре представена. Милен Страхински е наистина отдаден.
Курса определено е полезен за начинаещи в автоматизираното тестване.

Teachers