Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

631 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Теодора Цонева
Гост
Теодора Цонева

Препоръчвам курса с “две ръце”! Изключително леко и достъпно е поднесена информацията от Милен, че дори и човек с нулеви познания ще се се справи. Каквото и да се каже, ще е малко! Толкова много нови знания придобих и съм много удовлетворена. Огромно благодаря на Милен за всичките пъти, в които е повтарял и обяснявал за всичко. Ще чакам продължението!

Цветослав Крумов
Гост
Цветослав Крумов
Рейтинг :
     
За втори път посещавам курс на “Прагматик” след много четене къде ли не относно препоръка кой курс дава най-много знания. Определено мненията се затвърдиха отново. Не е необходимо човек да знае, каквото и да било, нито да е “спал в на Ванга марулите” (както казва професор Страхински), за да започне този курс и да придобие знания относно автоматизацията. По време на курса, човек разбира, че автоматизираното тестване изобщо не е трудно, а всъщност много логически процес. Благодаря искрено на “Прагматик” и Милен Страхински за този курс! Със сигурност препоръчвам с две ръце всичко на “Прагматик”, а този курс е за… Read more »
Виктория Андреева
Гост
Виктория Андреева
Рейтинг :
     

Личи си, когато някой прави нещо с желание и мисъл. Това важи за начина на преподаване на Милен. Изключително добре синтезирана информация, поднесена по интересен и смилаем начин, подплътена с примери от живия живот и доза хумор 🙂
Силно препоръчвам и курса, и Академията. Карала съм и друг курс тук, страхотни професионалисти!

Стела Сейнян
Гост
Стела Сейнян
Рейтинг :
     
По препоръка на приятел се записах за този курс и се радвам, че направих това. Тук разбираш, че Java не е нещо сложно и неразбираемо. Милен е структурирал курса перфектно и ви го преподнася, както само той може. Обяснява всяко действие, прави паралели с реалния живот, който е по-лесен за разбиране. Начинът на преподаване е такъв, че искате или не, ще научите Java и автоматизирано тестване. Забраняваше ни да се правим нещо наизуст, само осъзнано. Вдъхновява ни и показва къде да търсим информацията. Дава препоръки за развитие. Много ценен курс. Благодарна съм на Милен. Тук разбираш, че и най-сложните неща… Read more »
Иван Ангелов
Гост
Иван Ангелов
Рейтинг :
     
Бих препоръчал този курс на всеки желаещ да се занимава с автоматизирано тестване и най-вече бих препоръчал Милен Страхински, като лектор! Това не е само курс по автоматизирано тестване, това е мястото на което ще получиш отговори, защо се прави дадено нещо,а не само “че така трябва”! Милен е изключителен лектор, умело успява да задържи вниманието и да те накара, да го слушаш през цялото време. Материала е поднесен с огромна лекота, както и с примери от живота, което дава много бърза аналогия на всеки, за да може да разбере материята по-лесно. Програмата на курса е изготвена повече от прекрасно,… Read more »
Yordan Stoyanov
Гост
Рейтинг :
     

Топ! Така мога да опиша всичко това:
Материал, начин на преподаване, примери за асоциации.
Също всичките шеги и адекватни примери много помагат за анагажирането по време на лекция и запазване на концентрацията, която е много важна при приемане на много нов материал.
Определено се чувствам много по уверен и с много повече знания след приключването на курса.
А ве Милене както ти казваш Keep up the good work 👌🤌

Павел Данаилов
Гост
Павел Данаилов
Рейтинг :
     
Отлично структуриран курс и оригинално поднесен от Милен! Ако някога сте се занимавали с програмиране и не знаете защо пишете нещо, а “защото така трябва”, тук ще разберете защо къде и какво се пише. Милен е машина – повтаря много пъти с примери от ежедневието, докато се увери, че всеки го е разбрал. Препоръчвам курса „Автоматизирано тестване“ с лектор Милен Страхински на всеки, който има желание за нови знания или да надгради сегашните в областта на JAVA и Automation testing! P.S. Поздрави от една леля от Люлин, която ползва Opera. 🙂
Вергиния Петкова
Гост
Вергиния Петкова
Рейтинг :
     

Страхотен курс и велик преподавател! Скромен, но и раздаващ се, Милен ще ви помогне да опознаете тънкостите на сферата докато се забавлявате в компанията на свеж хумор и внимателно селектирана постъпкова програма. Като лоялен възпитаник на академията и вече втори курс, който завърших при тях, мога уверено да потвърдя, че това е най-добрата школа в страната. Освен задълбочени знания и “тънкостите на занаята” тук ще откриете и приятели, съмишленици и колеги. Благодаря отново от сърце на целия екип за професионализма! Нямам търпение да се включа в следващото приключение 💛

Румен Костов
Гост
Румен Костов
Рейтинг :
     

Изключително доволен съм от целия курс с лектор Милен Страхински

Asya Petarcheva
Гост
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса „Автоматизирано тестване“ с лектор Милен Страхински за всички, които са с нулеви познания или искат да надградят знанията си! Милен успява по много достъпен и разбираем начин да преподава и неуморно да обяснява материята. С много примери и чувство за хумор прави нещата да изглеждат интересни и достъпни.
Възхищавам се на ентусиазма, отдадеността и желанието му да предаде това, което умее и разбира!

Teachers