Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

612 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Dimitar Stoev
Гост
Рейтинг :
     

Курсът е подходящ както за начинаещи в аутомейшън тестването така и за хора които вече имат някакъв опит. Лично аз успях да попълня празнини в познанията си, да науча много нови неща и най-важното да разбера доста от нещата, които използвам ежедневно и си мислих че зная 🙂
Курсът си заслужа и само за да чуеш как Милен пречупва през своята призма понятия, термини и тн. така стават достъпни и разбираеми 🙂

Мая Стойчева
Гост
Мая Стойчева
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса на всеки, който се е насочил към автоматизирано тестване. Не очаквах да ми е толкова интересно, но Милен надхвърли всичките ми очаквания. Не съм срещала преподавател/лектор, който да се раздава толкова много.

Благовеста Милушева
Гост
Благовеста Милушева
Рейтинг :
     
Препоръчвам с две ръце курса, защото Милен е страхотен преподавател, дава сърце и душа даже абсолютният новак да разбере за какво става въпрос и да не се притеснява да задава въпроси. Мен лично успя да ме вдъхнови, че програмирането не е нещо страшно, а въпрос на мотивация, отделяне на време и желание за работа. Най-важното е, че той успява едновременно да надъха и расмее курсистите си, ползвайки и голяма доза самоирония, която определено помага на моменти в уж сложната материя. Поредното потвърждение, че когато човек си обича работата (което много си личи), я прави повече от добре! Много успехи на… Read more »
Иван Манев
Гост
Рейтинг :
     

За този курс и за Милен могат да бъдат изписани страници със суперлативи, а ако трябва да бъдат споменати слабости, то става дума за една основна – вдига особено високо летвата за всякакви следващи курсове и най-вече преподаватели.

Катерина Маринова
Гост
Катерина Маринова
Рейтинг :
     
В действителност има курсове “From 0 to hero” и това е курсът по “Автоматизирано тестване” с Милен като учител (защото той не е просто лектор, който си чете от презентацията и пише 3 реда код в IDE). Сам по себе си курсът е изключително добре синтезиран в 20 лекции, но нещото, което абсолютно откроява този курс, е именно Милен, който е абсолютен магьосник в това, което прави. Изисква се невероятен талант, умения и опит, за да успее човек с такава лекота (и то късно вечер) не просто да преподава, а да учи хората да мислят какво и защо правят. На… Read more »
Иван Колев
Гост
Рейтинг :
     

Курсът е перфектен за хора които искат да се научат да мислят като разработчици на автоматизирани тестове и да търсят информация, ровейки се из документацията на даден инструмент или библиотека. Вече ми липсват нощите прекарани пред екрана до късно, но си заслужава всяка минута.
Чакам с нетърпение advanced курса, когато и да се състои.

Препоръчвам курса с две ръце.

Кирил Георгиеж
Гост
Кирил Георгиеж
Рейтинг :
     

Изключително доволен съм от курса и от лектора
Бих казал топ ниво на преподаване и отдаденост към това да се научим (Благодаря Милен)
Цялото обучение е много добре подредено и изграждането на знания е с лекота
Натрупах много знания и се чуствам поготвен за потапянето в QA Automation тестването
Още веднъж благодаря!

Поля Карловска
Гост
Поля Карловска

Курсът за Автоматизирано тестване с Милен е най-добрият курс, на който съм попадала в тази област. Курсът е добре структуриран и предлага обширен материал.

Милен има уникален подход към преподаването, който му позволява да представи сложната тема по ясен и разбираем начин.

Лично аз съм изключително благодарна, че попаднах на този курс. Милен се грижи за своите студенти и е винаги на разположение да отговори на въпроси.

Препоръчвам курса за Автоматизирано тестване с Милен с две ръце!!!

Пресиан Йорданов
Гост
Пресиан Йорданов
Рейтинг :
     
Като цяло този курс е чудесен и те учи на всичко, което ще ти потрябва на първо време за да правиш автоматизирани тестове. Обаче имам една малка забележка, първата част на курса която те учи на java беше подробна и изчерпателна, за съжаление втората част, която беше за автоматизирано тестване беше малко сбита и ми се струваше, че вземаме 10 неща наведнъж. Например в лекция 11 взехме само exceptions, в 10 Generic types and Collections, за разлика от това в 14 взехме Lifecycles, Phases, Dependencies, Repositories, Plugins and Goals. Въпреки тази критика и рязката промяна на темпото, все пак курса… Read more »
Евгени Чалов
Гост
Евгени Чалов
Рейтинг :
     

Отличен курс, с много добра структирираност. Всичко това благодарение на лектора Милен Страхински, който има ясната идея как да направи материята достъпна за всеки, чрез много повтаряемост, примери и подробна обратна връзка след всяка домашна. Милен създава една благоприятна атмосфера, която те държи фокусиран и мислещ през цялото време. Препоръчвам заради цялата негова всеотдайност и огромното количество знания, който всеки получава!

Teachers