Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

661 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Боряна Каменова
Гост
Боряна Каменова
Рейтинг :
     
Препоръчвам курса на всеки, който иска да се занимава с automation или java под някаква форма. Курса е много добре структуриран, различните лекции са подбрани и подредени по начин, който спомага за плавното надграждане и затвърждаванe на знанията. За мен лично, най-голямото предимство на този курс е лектора. Милен е човек, който успява да поднесе информацията по лесен и достъпен (а често и забавен) начин, като основната идея е върху разбирането и осъзнаването на материята, а не заучаването. Подхода му за отворена лекция, където всеки може да прекъсне и зададе въпрос, подстрекаването към това, курсистите да се включват и да… Read more »
Дарина Стаевска
Гост
Дарина Стаевска
Рейтинг :
     
Курса беше препоръчан от колега… очакванията бяха високи. Реалността покри повече от високите очаквания, а крайният резултат нямат аналог и място за сравнение. Постъпих в курса с притеснения дали ще се справям успешно понеже материята е специфична, но нивото и лекотата на преподаване от Милен се оказаха магията в това от първа лекция да нямам търпение за следващата. Получих ценни знания обосновани с примери от живота, което подпомогна за осъзнаването и разбирането на Java и що е това OOP… ключови неща, които са от голямо значение и висок приоритет при осмислянето на целият пейзаж… Структурата и надграждането в програмата са… Read more »
Александър Ангелов
Гост
Александър Ангелов
Рейтинг :
     

В курса открих това, което търсих – солиден арсенал от знания, които са достатъчни не само за усвояване на базовата материя, но и за нейното надграждане. Относно начина на преподаване на лектора Милен мога да кажа, че говори изключително увлекателно и успява да задържи вниманието на курсиста до самия край на всяка лекция – страхотен пример за професионализъм и човек отдаден на призванието си.

Мартин Друнин
Гост
Мартин Друнин
Рейтинг :
     
Курсът е доста добре разработен и материята, която на пръв поглед може да ви се стори заплетена, всъщност е доста добре поднесена на хора със или без опит. Благодарение на Милен и начинът, по който преподава всяка една тема лесно прелива към следващата. Когато някой прави нещата със желание, нещата се случват толкова лекомислено, че човек дори забравя за първоначалното си колебание и/или предразсъдъци. Аз лично имах доста въпроси и на всеки един от тях получих своя отговор. Но макар да имате въпроси, този курс цели да ви научи да мислите, адаптирате и развивате като получите една доста добра основа,… Read more »
Деян Калъпчиев
Гост
Деян Калъпчиев
Рейтинг :
     

В това обучение се предлагат отлично организирани и базирани на практиката знания, подкрепени от достатъчно примери и домашни занимания. Подходящо е и за хора с малко опит, в случай че са готови да отделят достатъчно време.
Милен Страхински е вдъхновяващ и мотивиращ лектор – той е вашият /нашият/ човек в Прагматик 🙂

Екатерина Марчинкова
Гост
Екатерина Марчинкова
Рейтинг :
     
Курсът е меко казано страхотен! Изключително добре структуриран, подходящ е за хора с опит или без никакъв опит дори, в manual тестването и програмирането! Преподавателят, Милен е страхотен професионалист, изключително позитивен човек с адско търпение към всеки един от курсистите. Обръща индивидуално внимание на всеки човек от курса и отговаря на всички въпроси. Преподава материала по начин, по който всеки да го разбере! На мен лично програмирането ми се струваше нещо ужасно преди курса, а сега след него, благодарение на Милен, всичко е песен. 🙂 Със сигурност бих се записала на някой от другите курсове! 🙂 Благодаря отново на Милен… Read more »
Момчил Люцканов
Гост
Момчил Люцканов
Рейтинг :
     
Най-добрият курс за Автоматизирано Тестване за начинаещи! Програмата е отлична. Докоснахме се до всички аспекти на програмирането с JAVA и след това надградихме с връзката към Selenium, Maven и изграждането на Automation Frameworks. Милен е невероятен преподавател. Притежава изключителен хъс и с него заразява своите курсисти. Хареса ми подхода на включване на курсистите със задаване на изключително много въпроси, преговорите преди началото на всяка лекция и постоянните препрадки към вече взет материал. Примерите на Милен от живия живот ми помагаха лесно да разбера и асимилирам всякаква информация свързана с материала. Не случайно може да се чували някой приятел да ви… Read more »
Диляна Николова
Гост
Диляна Николова
Рейтинг :
     

Курсът е чудесно структуриран и съм много радостна, че записах точно него! Милен е изключителен професионалист и предава знанията и опита си по лек и приятен начин. Минаването през материала включва перфектно обяснение на нещата, като се дават и примери от живия живот, така че абстрактното става добре разбрано. Започнах курса с малко притеснение, че нямам никакъв опит, но го приключвам с огромна мотивация и знания, благодарение на хора като Милен, които просто те запалват! Препоръчвам на всеки, който се е решил да поеме по този път!

Цветан Тасков
Гост
Цветан Тасков
Рейтинг :
     

Курса е много добре организиран,структуриран и покри всички мои очаквания. Милен преподавателя е страхотен професионалист и наистина иска да ви научи не просто да ви претупа. Наистина държи на това курсистите му да са разбрали материала.Изключително важно и полезно за курсисите е това, че Милен обяснява материята с примери от живия живот и това е разковничето да разбереш материята.Препоръчвам горещо курса по Автоматизирано тестване и всяка минута с Милен от този курс си заслужава. Благодаря, Миленски!

Мирослав Стоименов
Гост
Мирослав Стоименов
Рейтинг :
     

Много добър курс за хора без никакъв опит в Автоматизираното тестване (като мен 🙂 ). Всичко се обяснява и разяснява по най-лесният за разбиране начин. Уникален курс, уникален преподавател, уникална академия Прагматик! Благодаря Миленски 🙂

Teachers