Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

601 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Мая Илиева
Гост
Рейтинг :
     
Ако все още се чудите дали да запишете този курс, изобщо не се колебайте. Милен е страхотен, забавен, поднася материала по оригинален начин, като прави аналогии с живия живот – понякога много запомнящи се 😀 , обръща внимание на всеки, който не е разбрал нещо и помоли за разяснение. Най-много съм впечатлена обаче от желанието му да ни научи да мислим, от старанието му да ни “набие” в главите освен материала, така и тънкости, как с по-малко усилия да пишем код (това лично на мен ми беше много полезно) Всичко е много добре систематизирано, в лекциите са предоставени наготово полезни… Read more »
Димитър Михайлов
Гост
Димитър Михайлов
Рейтинг :
     

Много съм доволен от курса и от преподаването.
Препоръчвам курса за всеки който наистина иска да научи автоматизирано тестване 🙂
В България има много малко преподаватели, които могат да те накарат с удоволствие да посещаваш лекциите, да се забавляваш и да научиш това, за което си дошъл на курса, и Милен Страхински е един от тези преподаватели 🙂

Любомир Шутилов
Гост
Любомир Шутилов
Рейтинг :
     

Каквото и да кажа за този курс, ще бъде малко. Милен Страхински е невероятен професионалист и докато в други академии също съм се натъквал на професионалисти, то той се отличава изключително с уменията си, да предлага материала по един разбираем и увлекателен начин. Радвам се, че бях част от този курс. Последните два курса, които изкарах в академията ми дадоха една здрава основа, върху която да надграждам. Огромно благодаря !

Veselian Georgiev
Гост
Рейтинг :
     
Доказано Милен Страхински е най-добрият лектор в ИТ сферата. Под формата на майтап и РЕАЛНИ примери обяснява всичко. Информацията я смилва и преподава максимално просто и разбираемо. Държите под еуфория през цялото време. Всяка една лекция я преподава от А-Я, не гледа нищо да прескочи. Даже силно препоръчвам на лектори в каквато и сфера да е просто да погледат изслушат малко и Милен <3 Понеже както казват мн хубаво не е на хубаво 😀 Имам един минус лично аз. Понякога лекциите някои хора си мислеха, че са само за тях все едно са на частни уроци при Милен. Tова наистина… Read more »
Виктория Радева
Гост
Виктория Радева
Рейтинг :
     
Като цяло цъм посещавала доста курсове…e на такъв не бях попадала! Още от първата лекция Милен просто ми грабна вниманието със замах и не го пусна до последното си изречение в курса! Уникален лектор! В крайна сметка, лекторът “прави” курса – във всеки смисъл на думата, а той определено умее да ти привлече вниманието, да те потопи в детайлите, да ги украси с примери и да те кара да разсъждаваш. Като бонус – беше и забавно. Това е да си отдаден на работата си. Лекциите в курса са в идеалната поредност – всеки урок е точно там, където трябва да… Read more »
Биляна Анева
Гост
Биляна Анева
Рейтинг :
     

Няма друг курс, който да съм посещавала с такова удоволствие и нетърпение. Милен е невероятен преподавател! Малцина са такива в наши дни! Благодаря му за професионализма, за лекотата, с която обясняваше сложните концепции, за ангажираността му към всеки един от нас! И още нещо – Милен е човек, способен да превърне преподаването на най-трудната материя във вечерите след работа в истинско забавление! Хем се смееш от сърце, хем разбираш всичко, хем не искаш да свършва!

Габриела Цъцарова
Гост
Габриела Цъцарова
Рейтинг :
     

Изключително съм доволна и приятно изненадана от структурата на курса и метода на преподаване.Материята не е никак лесна и изисква много време, отдаденост,четене и извънкласни занимания.Благодаря на Милен за отдадеността, учтивостта, търпението и подхода към всеки един.Този човек е учител/лектор по призвание и има търпението и желанието да ти обясни едно и също нещо по 100 пъти, докато не го схванеш.Най-много съм благодарна,че Милен учи как да разсъждаваш, а не просто да копираш решения и следваш логики, които не разбираш.Препоръчвам!

Даниел Гиргинов
Гост
Даниел Гиргинов
Рейтинг :
     

Изключително доволен съм от структурата и провеждането на самия курс.Придобих базови знания, които биха ми помогнали за навлизане и надграждане в сферата на автоматизираното тестване. Kурсът е доста интензивен, като е добре човек да отделя необходимото време за упражнения и домашни.След преминаването на повечето лекции всичко научено придобива смисъл накрая и се убеждаваш, че структурата на лекциите е изключително правилна.Милен си пролича, че е страхотен професионалист и запали искрата в мен и със сигурност ще продължа да уча и надграждам след края на курса.

Десислава Жерева
Гост
Десислава Жерева
Рейтинг :
     
Краткият отговор за курса е: Милене, сърдечно благодаря! А по-обстойният е, че курсът е смислен, последователен, представящ теорията, изхождайки от практиката, и изключително добре структуриран и обяснен, онагледен с множество примери. Всеки, както начинаещ, така и навлязъл в автоматизираното тестване, би имал полза от него. Рядко се среща преподавател, който разбира в дълбочина материала, като същевременно умее да го предаде ясно и разбираемо на хора с различен бекграунд. От друга страна, курсът е интензивен, напредва се бързо и е необходима мотивация за повторен преглед на предадения материал, за самостоятелна работа и доразширявяне на знанията – нещо, валидно за всички професии… Read more »
Моника Саристова
Гост
Моника Саристова
Рейтинг :
     
Огромно благодаря на Милен за отдадеността и старанието по време на този курс! Дойдох тук като човек чувал, че Java е език за програмиране, тръгвам знаейки много, много повече за принципите на ООП, за Автоматизираното тестване и за правилният начин да мислим за тази иначе трудна материя. Едно от ценните предимства на този курс е това, че Милен се опита да ни покаже и научи как трябва да мислим, как правилно да си намираме нужната информация, а не просто да наизустим код “защото е така” 🙂 Курсът е полезен за начинаещи и напреднали, дори за хора, които досега не са… Read more »

Teachers