Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

560 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Oktay Yusein
Гост
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса горещо и за начинаещи, и за по-напреднали. Милен преподава страхотно, смилаемо и интересно. Въпреки че имам 5-6 години опит, с този курс определено си вдигнах много левела, за което благодаря ! Със сигурност ще запиша и друг 🙂

Добромир Добрев
Гост
Добромир Добрев
Рейтинг :
     

Благодаря на Милен за отличната подготовка по основи на аутомейшън тестване. Той е страхотен преподавател, поднася информацията по интересен и увлекателен начин. Дори човек да няма опит със сигурност ще разбере материала. Лекциите са добре структуирани, последователни и описателни. Наистина всеки, който е решил да запише курса няма да сбърка! Препоръчвам и на хората, които работят вече в сферата, винаги има какво ново да се научи.

Павел Гетов
Гост
Павел Гетов
Рейтинг :
     

Милен е иновативен и съвременен лектор, преподава доста материал, с разбираеми примери и повтаря много пъти наистина важните неща, което за мен лично бе изключително полезно. На моменти леко се самоиронизира, което го умеят само най-добрите. Изясниха ми се доста детайли, които са ми полезни в работата. Благодаря ти, Милене, че показа колко е важно сами да търсим нужната ни информация, както и за страстта и мотивацията, които ни предаваше с всяка една лекция! Най-добре изхарчените ми пари! Успех и занапред!

Стела Любенова
Гост
Стела Любенова
Рейтинг :
     

Курсът е на най-високо ниво – материалът не е лек, но е поднесен много достъпно, всичко се обяснява последователно и с конкретни примери, това ми позволи като начинаеща да напредна. Има практически занимания, което го прави още по-интересен. Нито един въпрос, зададен от участник, не остана необяснен. Милен е много отзивчив и голям професионалист, и винаги дава обратна връзка на домашните.
Благодаря за знанията и много успехи занапред!

Александър Димитров
Гост
Александър Димитров
Рейтинг :
     
Курсът е изключително добре структуриран и подреден. Всяка една лекция върви с лекота и те провокира да търсиш все повече и повече информация. Тук движещия механизъм за цялата тази синергия е Милен. Човек въоръжен със знания, опит, емпатия и може би най-важното – страст към професията. Той е готов във всеки един момент да даде обратна връзка или да се върне назад в материала, за да бъде сигурен, че всичко преподадено е добре усвоено и осмислено от нас (хората с въпросите). Милен е човек, който ще разпали пламъка в очите ви и ще ви мотивира да търсите развитие и самоусъвършенстване.… Read more »
Тони Ефтимова
Гост
Тони Ефтимова
Рейтинг :
     

Изключително щастлива съм, че бях част от този курс. Благодаря ти, Милен! Всеотдаен и детайлен лектор. Много добре структуриран курс с достъпно поднесена информация за хора като мен, които нямаха никакви познания по Java. Успех и до скоро!

Ивелина Блажева
Гост
Ивелина Блажева
Рейтинг :
     

Много сериозно и полезно съдържание на курса, поднесено леко и на достъпен език за участниците. Приятно и непринудено общуване на лекциите и градивна обратна връзка от домашните.
Малък коментар за сайта на курса – когато се избере седмицата за лекцията, ако домашното не е във файл, не се вижда на десктоп версията на сайта. Аз поне пропуснах няколко домашни, докато забележа разликата в мобилната версия 😉
Благодаря за старанието и отдадеността на Милен, и за всички знания и насоки, които ми даде с този курс! Успех и до нови срещи!

Костадин Манчев
Гост
Костадин Манчев
Рейтинг :
     

Страхотен курс. Дойдох тук с 0 познания по автоматизирано тестване(писане на код). С търпението, доброто преподаване и старанието на Милен, нещата се получиха повече от добре. Материала е добре подреден, а с желанието и примерите на Милен, е направо удоволствие да бъдеш тук. С удоволствие бих записал още курсове от академията. Успех !

Мариела Йорданова
Гост
Мариела Йорданова
Рейтинг :
     

Изключително полезен и интересен курс, синтезиращ основите на ООП и автоматизираното тестване. Милен е много вдъхновяващ и всеотдаен преподавател. С удоволствие бих записала още курсове в академията! Успех!

Лилия Стоянова
Гост
Лилия Стоянова
Рейтинг :
     

Благодаря на Милен за страхотния курс, внимателното обясняване на материала, вникването в детайла и подхода му към всеки един курсист. След преминаването на курса няма начин да не добиеш знанията за това да продължиш развитието си като automation QA. Не всеки може да преподава, но Милен притежава това качество.

Teachers