Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Ивелина Блажева
Гост
Ивелина Блажева
Рейтинг :
     

Много сериозно и полезно съдържание на курса, поднесено леко и на достъпен език за участниците. Приятно и непринудено общуване на лекциите и градивна обратна връзка от домашните.
Малък коментар за сайта на курса – когато се избере седмицата за лекцията, ако домашното не е във файл, не се вижда на десктоп версията на сайта. Аз поне пропуснах няколко домашни, докато забележа разликата в мобилната версия 😉
Благодаря за старанието и отдадеността на Милен, и за всички знания и насоки, които ми даде с този курс! Успех и до нови срещи!

Костадин Манчев
Гост
Костадин Манчев
Рейтинг :
     

Страхотен курс. Дойдох тук с 0 познания по автоматизирано тестване(писане на код). С търпението, доброто преподаване и старанието на Милен, нещата се получиха повече от добре. Материала е добре подреден, а с желанието и примерите на Милен, е направо удоволствие да бъдеш тук. С удоволствие бих записал още курсове от академията. Успех !

Мариела Йорданова
Гост
Мариела Йорданова
Рейтинг :
     

Изключително полезен и интересен курс, синтезиращ основите на ООП и автоматизираното тестване. Милен е много вдъхновяващ и всеотдаен преподавател. С удоволствие бих записала още курсове в академията! Успех!

Лилия Стоянова
Гост
Лилия Стоянова
Рейтинг :
     

Благодаря на Милен за страхотния курс, внимателното обясняване на материала, вникването в детайла и подхода му към всеки един курсист. След преминаването на курса няма начин да не добиеш знанията за това да продължиш развитието си като automation QA. Не всеки може да преподава, но Милен притежава това качество.

Невена Бръстинкова
Гост
Невена Бръстинкова
Рейтинг :
     

Благодарение на курса осъзнах, че писането на код (в слуачая на Java) може да е и приятно, и забавно. Жалко, че няма повече преподаватели като Милен- обяснява основни и много важни неща така, че всеки да разбере и впоследствие сам да може да надгради познанията си, без да зависи от когото и да било. Особено ценна е и обратната връзка, която той връща за всяко домашно. Опрделено много полезен курс.

Златьо Узунов
Гост
Златьо Узунов
Рейтинг :
     

Този курс, воден от Милен е съкровище.

Милен преподава с търпение и емпатия към курсистите.
Проверява стриктно всяко домашно и връща обратна връзка полезна независимо от нивото ви.
Още по време на курса ползвах всичко от лекциите в реален проект.
Материалите ми спестяват доста търсене в гугъл.

Успех на следващите курсове!

Ганка Привалова
Гост
Ганка Привалова
Рейтинг :
     

Милен е един много готин преподавател и много се радвам, че в България все още има хора като него, които наистина влагат толкова старание в това, което правят. Изключително много ми хареса това, че наистина иска всички да разберат материала, независимо на какво ниво са те. Аз също препоръчвам курса на всеки, който има желание да се развива в тази сфера. Успех! : )

Филип Иванов
Гост
Филип Иванов
Рейтинг :
     

Много съм доволен от курса, от начина по който Милен обяснява материала и похватите които ползва, за да може цялата информация да бъде доста лесно смилаема. При проверка на домашните дава доста подробен feedback. Определено си заслужава този курс.

Мартин Трифонов
Гост
Мартин Трифонов
Рейтинг :
     

Милен е просто БоК. Може да надговори мобилен служител, който иска да ти продаде нов тарифен план, но го прави по забавен и полезен начин, по който, наистина научаваш нещата. Наистина умее да преподава. Казвам го като човек, който започна от 0 познания влобще в ИТ сектора. Силно препоръчвам курса! Заслужава си!

Атанас Атанасов
Гост
Атанас Атанасов
Рейтинг :
     

Най-доброто решение, което някога съм взимал е да запиша курса. Милен е уникален преподавател с изключително грабващ вниманието подход на преподаване, който е лесносмилаем и разбираем независимо на какво ниво е човек. Милен води курса с изключителен ентусиазъм, постоянство и внимание към всеки един от участниците. Препоръчвам курса с две ръце на всеки който има интерес в областта. Гарантирам че ще остане доволен на 1000 процента и няма да съжалява за решението си да се запише.

Teachers