Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Стефан Цанов
Гост
Стефан Цанов
Рейтинг :
     

Курса е отличен!
Структориран перфектно и абсолютно подходящ за хора с нулеви познания по Java.
За Милен каквото и да кажа, ще е малко.
Невероятен начин на преподаване от първата до последната лекция.
Миленски, безкрайно благодаря за цялото желание и стремеж да разберем наистина за какво говориш, а не просто да си го преподадеш. Огромен си!

Моля ви, запишете този курс, ако искате да научите за 20 лекции страшно много неща!

Митко Танев
Гост
Митко Танев
Рейтинг :
     

Силно препоръчвам курса. Перфектно и много детайлно обяснение от Милен. Доста голям обем от информация, но поднесена по разбираем начин.

Велислава Миланова
Гост
Велислава Миланова
Рейтинг :
     

Отлично подбрани и систематизирани уроци и материали. Изключително високият професионализъм на Милен е супер вдъхновяващ и мотивиращ за всеки, който иска да се развива в тази сфера!
Благодаря ти, Миленски, за отдадеността, вниманието и прецизността, с които подхождаше към всяка една лекция!

Алекс Панайотова
Гост
Алекс Панайотова
Рейтинг :
     
Преди моя коментар момичетата и момчетата, част от курса, са изброили много от позитивните неща от гледна точка на съдържание на курса, достъпно поднесена информация, стремеж към това Милен да ни научи наистина да мислим преди всичко и да вникнем в нещата вместо да наизустяваме каквото и да било “защото е така”. И аз нямам какво повече да допълня за това. Наистина – факт! Бих допълнила само това: аз лично като човек, който нямаше грам идея за Java/OOP, Selenium и т.н. и нивото ми беше -0 и надолу в тази насока, си тръгвам от тук доста уверена в познанията си… Read more »
Петя Миндалова
Гост
Петя Миндалова
Рейтинг :
     

Този курс е една от най-добрите ми инвестиции! Препоръчвам с 10 ръце!

Пламен Панев
Гост
Пламен Панев
Рейтинг :
     
Какво да кажа за курс ръководен от човек вдъхновяващ, отдаден изцяло на това, което прави и който успя да промени нагласата ми към програмирането! Курсът е структуриран така, че тръгвайки от основите на Java, накрая плавно прелива към Selenium и автоматизираното тестване. Това става и с помощта на умело подбраните домашни за които винаги получаваш обратна връзка. Способността на Милен да обяснява сложните неща по обикновен и разбираем начин с примери от живия живот е уникална. А кога свършва лекцията 😀 , това зависи от това дали преподаденото е разбрано, а не от обявения край за нея. С нетърпение очаквах… Read more »
Десислава Зюмбилска
Гост
Десислава Зюмбилска
Рейтинг :
     

Курсът е много добре структуриран и дава необходимите знания за  успешен старт в QA средата. Милен е страхотен лектор и професионалист и преподава материала с лекота и по разбираем начин. Примерите, които дава, са достатъчно разбираеми дори и за хора без предишни познания като мен 🙂 Курсът беше страхотен и го препоръчвам с две ръце на всеки, който желае да се запознае с QA! Останах с прекрасни впечатления от Прагматик и в бъдеще бих участвала и в друг курс.Благодаря ти, Милене! 

Мартина Боботилова
Гост
Мартина Боботилова
Рейтинг :
     

Препоръчвам с две ръце!
Курсът е структуриран мнодо добре, покрива всичко нужно,за да започнеш като Automation QA,а начинът на преподаване на Милен е неповторим. Това е 2рия курс, който записвам в академията и както и предишният път съм очарована. Милен е един от най-добрите лектори, които съм срещала, преподава с лекота и по много разбираем начин, дава винаги фийдбек, което за мен е едно от най-важните неща!
Благодаря! 🙂

Богдан Ников
Гост
Богдан Ников
Рейтинг :
     

Мисля, че успях да разбера колко много не знаех за Selenium и Java OOP преди този курс 🙂 Лекторът е един от малкото хора, които с интерес мога да слушам до 22:30 и да не ми се иска да изляза от курса докато не приключи.
Курсът беше страхотен. Милене, Благодаря ти!

Венелина Стоянова
Гост
Венелина Стоянова
Рейтинг :
     

Супер смислен и отлично структуриран курс! За втори път се доверявам на Прагматик и отново оправдаха очакванията ми! Милен Страхински е страхотен професионалист и умее да предава информацията леко и разбираемо дори в моментите, в които това е доста трудно.
Мисля, че курсът ми даде отлична основа, върху която да надграждам. Препоръчвам с две ръце!

Teachers