Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Диана Борисова
Гост
Диана Борисова
Рейтинг :
     

Страхотен курс, страхотен Милен, който разказва с невероятен хъс и желaние, раздавайки се на 200%. Милен преподава материалът толкова разбираемо,с примери от живия живот,че човек дори и да няма достатъчно време за упражнения, успява да вникне и разбере материята. Ако четете тези коментари, не се колебайте, курса е подходящ както за начинаещи, така и за хора със средни познания в областта.
Благодарности на Милен и екипа!!!

Minka Nikolova
Гост
Рейтинг :
     
Това ми е третия курс, който записвам в Pragmatic и съм удивена как може да се съберат на едно място толкова можещи хора с огромно желание да предадат своите знания на други хора. Без да жалят усилия и лично време. Особенно съм впечатлена от Милен и неговото индивидуално отношение към всеки един от курсистите, защото всеки един човек е една вселена и това, което работи при един не работи при друг.РЕСПЕКТ към труда ти! Препоръчвам на всеки който иска да получи задълбочени и трайни знания да запише курса по автоматизирано тестване. Благодаря за търпения, за повторенията и за задълбочените обяснения… Read more »
Сълзица Арнаудова
Гост
Сълзица Арнаудова
Рейтинг :
     
Name: Автоматизирано тестване COVID 2020 Steps and Description: Step1-Навлизане в необятните дебри на Java с “баничка и/или боза“ 🙂 ; сблъскване с принципите на ООП, съчетано с примери от живия живот; и що е то Exception – бъг и/или желано поведение и как да се справим с него. Step2 -Selenium – все по-близо до истински Automation QA 😊. Структурирано презентиране за работа с него, логическо разбиране и надгражане на усвоеното до момента, придружено с полезни линкове, трикове, препоръки и добри практики. Expected result: придобиване на нови знания за Автоматизирано тестване Actual result: надграждане на настоящите знания за тестване и придобиване… Read more »
Милена Ананиева
Гост
Милена Ананиева
Курсът по автоматизирано тестване в Pragmatic e, бих казала, задължителен избор на всеки, който би искал да се развива в тази сфера. Материалът е структуриран по начин, който надгражда знанията и развива уменията поетапно и безпрецедентно, а същевременно бива поднесен по изключително разбираем и достъпен начин. Всеки ред код е обяснен подробно и с реални примери от живота, което прави асимилирането му почти интуитивно. Страстта и лекотата, с които Милен преподава, са изключително зареждащи и запалват желанието за попиване на всяка негова дума, а хуморът му не би могъл да остави равнодушен никого. Милен дава 110% от себе си, а… Read more »
Галина Дечева
Гост
Галина Дечева
Рейтинг :
     
Страхотен подход за преподаване, Милене! Допада ми начина на структуриране на материала, начина по-който го обясняваш и подхода към всеки курсист. Бих казала едно огромно благодаря за знанията, които получих по време на курса. Направи ми впечатление още в самото начало, че адски бързо помнеше имената на хората и знаеше кой какво е разбрал. Не изпускаше вниманието на курсистите, държеше ги в очакване на какъв ще бъде следващия въпрос зададен от Милен. Това беше не просто лекция, която трябваше да се изговори, а лекция изпълнена със страст, с хъс, с борба за всеки един курсист, които трябваше да разбере не… Read more »
Биляна Стефанова
Гост
Биляна Стефанова
Рейтинг :
     
Курсът по автоматизирано тестване в Pragmatic е на най- най-високо ниво! Материалите са поднесени изключително разбираемо, програмата е подредена по начин, който да работи в посока надграждане на знанията с всяка изминала лекция и е засегната всяка област, с която ще ни се наложи да се сблъскаме в професионалния ни живот като automation QA-и. Милен е абсолютен професионалист в работата си, умее както да грабне вниманиято на всеки курсист, така и да поднесе информацията на възможно най-човешки език, с примери от релания живот и много хумор. Страхотен подход на преподаване! Присъствието на лекциите беше не просто полезно за бъдещето ни… Read more »
Божидара Рачева
Гост
Божидара Рачева
Рейтинг :
     
Аз ще съм много подробна. По препоръка на няколко приятели, като някои от тях са в сферата от много години, всички ми казаха да ходя при Милен Страхински на курс за Automation. Тези от тях, които са тръгнали от нулата, това което е натежало на интервюто, като е станало на въпрос, че нямат опит, е било именно изкарания курс с акцент че е бил при Милен Страхински, а не просто къде да е. Заслужено авторитетно. Записах, изкарах го и съм повече от доволна. На всички от тях, общото изречение беше: “Ако някой ще успее да те научи, защото нямаш опит… Read more »
Ивайла Ивайлова
Гост
Ивайла Ивайлова
Рейтинг :
     
Невероятно добре подреден и структуриран курс, с цел надграждане и упражннение на знанията с всяка следваща лекция. Подходът на Милен е страхотен и дори напълно начинаещ човек не би могъл да не усвои материала. Целта му е да обясни възможно най-подробно всяко нещо, чрез разбираеми примери и гледни точки, за да може не само да знаеш как да го използваш, но и кога и защо. По този начин се изграждат не просто сухи, моменти знания, а начин на мислене и подход, които да са основа за бъдещо развитие. Горещо препоръчвам на всеки дори да не се замисля за курс на… Read more »
Румен Димитров
Гост
Румен Димитров
Рейтинг :
     

Най-добрата академия, освен сертификат, дава и много знания, което е по-важното! Информацията, колкото и специфична и “суха” е поднесена от лектора Милен Страхински по начин, по който да грабне вниманието ви, да ви накара да я заобичате и най-важното да я разберете, т.е. да е приложима.
Относно лектора Милен – не бях виждал човек така да гори в работата си. Освен изключително компетентен и експерт, има и подхода към всеки един курсист, а без това не става. Благодаря ти, Милене, за мен беше чест и удоволствие!
Горещо препоръчвам!!!

Кристина Георгиева
Гост
Кристина Георгиева
Рейтинг :
     

Едва ли има думи, с които мога да опиша качеството на курса и най-вече на преподавателя.Енергията на Милен така те зарежда, че няма начин да не обикнеш това, на което те научава той. Макар, че преди началото на курса се притеснявах от това, че се налага да е онлайн, поради епидемичната обстановка, всяко мое притеснение се изпари още на първата лекция. Комуникацията е лесна и Милен винаги е на разположение да помогне.
Благодаря много на Милен за всичко, което направи и знанията, които ми даде!

Teachers