Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Красимира Божинова
Гост
Красимира Божинова
Рейтинг :
     

Невероятен курс!! Милен Страхински е отличен лектор, който преподава материала много добре и лесно смилаемо, давайки примери от живота. Препоръчвам, курсът е изключително добре структуриран и си заслужава!

Мария Радкова
Гост
Мария Радкова
Рейтинг :
     
Страхотен курс, започва от нулата и се надгражда постепенно, всяко ново парченце информация идва на точното място в точното време. Иначе трудна материя, но систематизирана и поднесена с професионализъм, чувство за хумор и безброй лесносмилаеми примери. Милен е абсолютно уникален. Раздава се на макс, винаги е на 100 процента ангажиран в процеса, пука му за хората срещу него и това си личи. Изгражда супер приятелска и ненапрягаща комуникация. Мога да повторя колкото пъти е необходимо какъв пич е лектора, както той ни повторяше едни и същи неща, докато не ги осмислилим напълно. Благодаря ти и евала за положения труд! Като… Read more »
Анелия Ачанова
Гост
Анелия Ачанова
Рейтинг :
     
Ако човек иска да се занимава с автоматизирано тестване, този курс определено си струва. Базата, която ти дава според мен е напълно достатъчна, за да може всеки след това да продължи да се развива в тази посока. Аз лично страшно се запалих и това в много голяма степен се дължи на Милен като преподавател. Ако някой очаква да чуе от него, “ама това не го ли знаете вече” или “това трябваше отдавна да сте го научили” ще останане леко разочарован. Наистина съм впечатлена от желанието и енергията, която влага в преподаването. Рядко съм попадала на толкова отдадени хора, но той… Read more »
Емил Манев
Гост
Рейтинг :
     

Не съм виждал по-надъхан лектор, който да иска да ни зарази със знанията си в тази пандемична обстановка.

Всичко обяснява по смилаем начин дори и за хора, които тотално си нямат идея с какво са се захванали. Обръща внимание на всеки въпрос, отговаря много подробно при въпроси свързани с домашни или справяне с даден проблем.

Страхотен курс, гранде лектор – препоръчвам, няма да съжалявате!

Румяна Кюранова
Гост
Румяна Кюранова
Рейтинг :
     
Мисля че няма как да има две мнение по този въпрос – курсът е страхотен! Структурата на лекциите е направена с адски много мисъл, за да може всяко нещо да се поднесе в точния момент и да надгради по най-добрия начин вече преподадените неща. Относно преподаването – Милен е просто великан, няма равен! Рядко съм срещала хора, които да обясняват по толкова интересен и забавен начин. Хареса ми много, че всяко нещо беше поднесено без излишна сложност, с примери от живота и на съвсем достъпен език. Впечатлена съм и от огромното търпение, с което Милен ни повтаряше десетки пъти едни… Read more »
Христо Христов
Гост
Христо Христов
Рейтинг :
     

Препоръчвам с 2 ръце и 2 крака!!!

Курса е много добре систематизиран и най-важното практически насочен, а Милен Страхински се грижи да няма не разбрали.

Милене благодаря, че направи нещата лесни и интересни! Продължавай в същия дух!

Елица Сребкова
Гост
Елица Сребкова
Рейтинг :
     

Едно от хубавите неща които донесе този вирус за мен, е възможността да се включа в този курс on line. Оставете тази възможност и след като вируса мине, много хора ще са ви благодарни.

Материалът в курса е много добре структуриран, но знанията които ще получите е благодарение на лектора Милен Страхински.

Милене, благодаря ти за всичките пъти в които повтори “От типа на референцията зависи….” и всички останали неща които повтори и обясни докато не стане кристално ясно. Препоръчвам курса на всички, които желаят да се развиват в сферата на софтуерното тестване. Гарантирам, че няма да съжалявате!

Mario Marinov
Гост
Рейтинг :
     

Не знам от къде да започна, щото ми идват само яки неща да пиша по темата. Курсът е гига, мега, брутално добър поради 2 основни причини – 1вата е, че са вложени супер много усилия за да може този курс да те научи по максимално възможен опростен начин.
2рата основна причина е лекторът – Милен Страхински.
Уверявам, че няма да остане нещо неразбрано. Милен ще се погрижи да
усвоите нещата с едно две повторения 🙂

Препоръчвам курса на всеки – гаранция, ще няма да намерите по-добър!
Еваларка!

Надежда
Гост
Рейтинг :
     

Определено курса си заслужава! Добре структуриран, реално започва от нулата и плавно се достига до крайната цел. Милен има супер голямо желание (и го постига) не само да си изнесе лекциите, а да препродаде материала по достъпен и разбираем начин, предизвиква те да мислиш и разбираш. Топ!
И като препоръка, наистина през седмицата, след работа, си, адекватен най – много до 22:00. Може би уикенда би бил по-подходящ или като вариант три лекции през седмицата вместо две.

Ani Paskaleva
Гост
Рейтинг :
     

Курса е структуриран буквално от А до Я. Напълно достъпно обяснен, евала за търпението на Милен да обяснява по 100 пъти докато ти се изчисти всичко в съзнанието. Определено препоръчвам на всеки да премине курса. Благодаря ти Милене, очароваш със страстта си да предадеш знанията си. Рядко се среща толкова отдаден човек!

Teachers