Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 16 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 8 седмици или 2 месеца.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 750 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 300 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Томислава Тушинова
Гост
Томислава Тушинова
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса с две ръце ! Ако всички преподаватели в униерситета ми бяха като Милен,всичко щеше да е много по-интересно и разбираемо. Милен има страхотно индивидуално отношение към всеки един човек от курса и материалът е много добре синтезиран и структуриран. Пожелавам много успехи на цялата академия! 🤗🍀🌈

Радина Рашкова
Гост
Радина Рашкова
Рейтинг :
     
Курсът на Милен ми беше препоръчан от няколко човека, така че бях с доста високи очаквания. И с радост мога да заявя, че не само оправда очакванията ми, а дори ги надмина! Лекциите са чудесно структурирани с изобилие от примери и задачи, което е предпоставка за лесното усвояване на материята. Запознаването с основите на Java позволява ефективното разбиране на нещата от автоматизираното тестване, а не просто тяхното ‘назубряне’. Освен всичко друго Милен винаги е на разположение, за да отговори индивидуално на всеки един участник в курса. Благодаря ти, Милене ! Страхотно е да срещнеш човек, който с толкова хъс да… Read more »
Божанка Рангелова
Гост
Божанка Рангелова
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса на 100%. Всеки, който има познания по ръчно тестване и иска да ги надгради към автоматизация – това е курсът! Милен е страхотен преподавател, много отдаден на работата си и на това да научи хората, не на последно място и доста забавен 🙂 Дори и човек да няма познания по Java , Милен обяснява основите перфектно. Pragmatic е една прекрасна академия с много добри преподаватели. Поради тази причина това е 3ят курс , който карам и смятам поне още 2-3 да изкарам 🙂

Десислава Стоилова
Гост
Десислава Стоилова
Рейтинг :
     

В началото на курса си мислех как е възможно толкова материал да се усвои само за два месеца. Сега вече знам – благодарение на Милен Страхински. Препоръчвам курса на всички, които се колебаят дали да го запишат, а и на тези, които не се колебаят също. 🙂

Моника Боянова
Гост
Моника Боянова
Рейтинг :
     

Курсът е много добър! Научих много. Милен е страхотен преподавател. Обяснява материала на разбираем за всички език, подплатен с много примери. Винаги готов да помогне и отворен за въпроси. Благодаря му! Успех на академията!

Росен Василев
Гост
Росен Василев
Рейтинг :
     

Ако се чудите дали си заслужва – ДА на 100%! Милен обръща супер много индивидуално внимание, ако/когато някой се нуждае.
Самият курс е структуриран идеално, за да се струпа постепенно информацията и да се надгражда по начин, по който да се смила всичко дори и от хора без кой знае какви знания (аз).
Цена – качество – надхвърля очакванията! В момента ходя по интервюта за работа и като кажа,че съм бил на курс в прагматик, всички питат дали е при Милен (май е звезда).

Ивайло Иванов
Гост
Ивайло Иванов
Рейтинг :
     

Курсът е страхотен! Милен предава информацията по достъпен начин, което прави цялата терминология и технология лесна и интересна за научаване! Успех на академията!

Теодора Чакърова
Гост
Теодора Чакърова
Рейтинг :
     
Аз съм изключително критичен човек, а и на всичко отгоре съм перфекционист и за мен никога нищо не е достатъчно добре подготвено, структурирано, направено. Нямах и опит с писането на код и за мен сферата е нова и необятна. Не съм се и надявала да попадна на някой като Милен, който е способен по такъв начин да предаде това, което знае и да ти даде увереността, че някой ден и ти ще можеш наистина да се справиш с нелеката задача да пишеш автоматизирани тестове и код. Благодаря ти, Милене! Получих наистина много от теб и се надявам и бъдещите ти… Read more »
Юлия Дорошенко
Гост
Юлия Дорошенко
Рейтинг :
     

Милен е невероятен лектор с перфектно чувство за хумор, успява да объясни материала много детайлно и разбираемо за всеки, използвайки прости примери от живота. Курсът е добре структуриран, а лекциите минават доста динамично и интересно. Не се притеснявайте, ако нямате никакви знания в програмирането, Прагматик е добра първа стъпка да започнете с автоматизация.
Още веднъж благодаря, Милене, продължавай в сьщия дух!

Тони Йорданов
Гост
Тони Йорданов
Рейтинг :
     
Милен успява да предостави цялата информация по доста лесно разбираем начин, повтаря по доста пъти за да е сигурен, че няма неразбрали, отговаря на всякакви въпроси без да се замисли и всичко това докато поддържа добро чувство за хумор. Честно казано мисля, че толкова се старае да няма не разбрали, че може и теле да научи как да си автоматизира тестовете. Записах се на база много препоръки от колеги и познати и доведох с мен още двама мои приятели, от които единият е девелъпър и смея да твърдя, че всеки един от нас е доста доволен от Милен и начина… Read more »

Teachers