Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

649 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Диана Кьосевска
Гост
Диана Кьосевска
Рейтинг :
     

Много съм доволна от курса! Милен обяснява материята по много лесен и разбираем начин за всеки. Препоръчвам курса с две ръце. Мерси Милене!

Теодор Гаврилов
Гост
Теодор Гаврилов
Рейтинг :
     
Милен е страхотен преподавател , всеки може да научи нещо, но не всеки може да преподава наученото, а той умее не само да ти предаде една толкова сложна материя , но и да те научи да си задаваш въпроса ЗАЩО! Защо го правим това? Защо съм на този курс? Защо е важно за всеки от нас да научи даден програмен език? Защо би ни било полезно? И разбира се, още много въпроси Защо, които всеки си задава, но и започва да намира отговорите им! Супер интерактивен начин на преподаване, без да се набляга на и изцяло теория, а напротив, това… Read more »
Павел Величков
Гост
Павел Величков
Рейтинг :
     

Не се чудете дали да се записвате – ако имате нужда от помощ в тази насока, това е мястото и това е човекът.

Християн Христов
Гост
Християн Христов
Рейтинг :
     

Страшно много съм доволен от курса! Вниманието и старанието,което влага за да ни научи Милен е уникално! Започнах без никакви познания за програмирането и автоматизираното тестване , а сега излизам от курса със знания,научена и добре усвоена информация. Препоръчвам! Благодаря, Милене!

Румен Димитров
Гост
Румен Димитров
Рейтинг :
     

Милен Страхински е един от най-добрите преподаватели, от които съм се учил! Благодарение на него човек не само научава много, а и разбира материята, дори с базови познания!

Красимир Давидов
Гост
Красимир Давидов
Рейтинг :
     

Изключително доволен съм от курса. Милен обяснява с примери от живота, които изтриха илюзията, че коденето е нещо по различно от това което вече правим несъзнателно. С човешки подход, чистото съдържание и видимо желание да ни помогне, с лекота задържах внимание след работа през цяла лекция. Благодаря много, Милене!

Шенол Шабан
Гост
Шенол Шабан
Рейтинг :
     

След като в университета успяха да ме накарат да се закълна, че никога няма да се занимавам с кодене под какъвто и да е вид, този Човек (а.к.а Милен Страхински) ме запали неусетно. Нужни са базови знания, за да се кара курса, останалото ще го изгради Милен с достъпни обяснения, неуморно повтаряне на нещата и перманентна ретроспекция. Всеки, който е решил да изкара курса, да вземе информирано и осъзнато решение и да се запише тук. Благодаря ти Милене!

Ваня Стоянова
Гост
Ваня Стоянова
Рейтинг :
     

Изключително доволна съм от курса. Благодаря на Милен за търпението, за начина по който преподава – разбираемо и ясно, не със суха материя, а с примери от живота и така много по – лесно се усвоява материала. Благодаря за това, че отговаряше бързо на всеки въпрос по всяко време. По този начин не се луташ и чудиш , а времето което си отделил за домашна работа и за лекциите е прекарано пълноценно. Благодаря, за това че непрестанно повтаряше и ни връщаше назад в лекциите и неусетно научихме много.

Силвия Пенева
Гост
Силвия Пенева
Рейтинг :
     

Изключително съм доволна от курса и съм изключително благодарна на Милен, че ни поднесе толкова разбираемо и увлекателно цялата материя! Програмата е много добре структурирана и обхваща всички важни аспекти. Милен е истински професионалист с богат опит и неговите примери от реалния живот и практически упражнения много помогнаха за усвояването на новите знания. Горещо препоръчвам курса на всеки, който иска да се развива в областта на автоматизираното тестване!

Димана
Гост
Рейтинг :
     

Изключително стойностен курс, с подробен материал, който обхваща всички базови знания нужни за първата стъпка към automation qa. Милен е страхотен преподавател, обръща внимание на детайла. Обяснява задълбочено с примери от реалния живот, който на мен ми бяха изключително полезни. Никога няма да забравя какво е интерфейс ;).
Препоръчвам курса с две ръце!

Teachers