Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Йоана Иванова
Гост
Йоана Иванова
Рейтинг :
     

Много се радвам, че избрах този курс. Милен е страхотен лектор, не се уморява да обяснява и го прави много добре. Не бърза просто да мине през материала от лекцията и да приключи, а напротив – държи всички да са разбрали нещата и да така да продължи напред. Препоръчавам курса!

Мариян Мънков
Гост
Мариян Мънков
Рейтинг :
     

Милен е страхотен преподавател и курса е СУПЕР!!!!

Цветелина Илиева
Гост
Цветелина Илиева
Рейтинг :
     

Не съм срещала лектор като Милен.
Такъв професионализъм, плам, ентусиазъм, енергичност, креативност и всичко това поднесено с лекота и оригинален хумор.
Освен всичко написано, мога да кажа, че Милен не забравя усещането на “новака” и се поставя в обувките на прохождащите ентусиасти и знае колко неудобни могат да бъдат. Именно тук е моментът, в който Милен Страхински Е “най-добрият лектор” – невероятно човечен и разбиращ, и се опитва по 3564 начина да измисли подходящ пример, който да разбереш и да получиш “А-ха” момента 🙂
Благодарности и адмирации за това, което правиш!

Teodora Karpicheva
Гост
Рейтинг :
     

Курсът е много добре структуриран, лекциите се предствят увлекателно с аналогии от живота, така че по един забавен начин да бъдат разбрани. Курсът е подходящ и за напълно начинаещи. За Милен каквото и да се каже ще е малко. Той е страхотен лекор, отдаден на повече от 100 % на това, което прави.

Аделина Борисова
Гост
Аделина Борисова
Рейтинг :
     

Милен е много добър лектор и курсът изключително полезен и добре структуриран. Препоръчвам с две ръце!

Мария Стойнова
Гост
Мария Стойнова

Курсът е изключително добър и информацията е поднесена и обяснена от Милен по възможно най-разбираемият начин. Доста интензивен е, особено за хора без никакви знания и опит в сферата, затова според мен е добре да се включат малко повече упражнения, освен теоретичната част. Абсолютно препоръчвам за всеки, който има интерес да се развива в областта и смятам, че Прагматик е най-доброто място за това!

Георги Вълчев
Гост
Георги Вълчев
Рейтинг :
     

Курса е изключително полезен, а Милен е уникален. Има дарба да преподава, като умее да ангажира вниманието и да обясни сложната материя по разбираем начин, влага изключително много енергия и желание в работата си. Това е един от най-добрите курсове на които съм бил.

Рената Христова
Гост
Рената Христова
Рейтинг :
     

Милен е страхотен лектор, информацията е добре поднесена по разбираем начин. Като препоръки бих дала да се включат няколко самостоятелни занимания в самите лекции, но за да бъде възможно това групата трябва да се сведе до максимум 15-20 човека за да може да се обърне внимание на всеки на момента. Това е моето лично мнение, курса и сега си е страхотен.

Димка Пискова
Гост
Димка Пискова
Рейтинг :
     
Милен Страхински е един от най-добрите преподаватели, които съм имала. Рядко срещана отдаденост, ангажираност и желание да предаде знания. Курсът е много добре структуриран, а Милен успява да обясни по разбираем и интересен начин дори сложните неща. Винаги има време за въпроси и ако има нещо неясно, то се изяснява веднага. Същото важи и за домашните – има ли въпроси, те се изясняват, има ли как нещо да се направи по-добре – той дава насоки. Учи те да мислиш и търсиш информация, не да наизустяваш неща, защото “така се прави”. Научих много нови неща и ако курсът имаше продължение, щях… Read more »
Светла Димитрова
Гост
Светла Димитрова
Рейтинг :
     

Милен е един от най-добрите лектори, който съм срещала досега. Това, което той дава в този курс е много повече от добре поднесен материал. Той те кара да мислиш и най-вече да повярваш, че можеш. Благодаря ти за всичко! Пепоръчвам курса на 100%.

Teachers