Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

561 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Петя Цветанова
Гост
Петя Цветанова
Рейтинг :
     

Курсът е страхотен и много обстоен. Материалът е добре структуриран и разпределен.
Милен Страхински е страхотен преподавател, с желание и много повтаряне разяснява на всеки необходимото, винаги получаваш персонална обратна връзка относно домашните.
С удоволствие бих се записала за Advance QA курс, воден от Милен!
Много благодаря!

Слав Астинов
Гост
Слав Астинов
Рейтинг :
     

Пристигнах в курса със знания и опит в Атоматизираното тестване с идеята да науча най-добрите практики и да допълня знанията си от един от най-добрите специалисти.
Така и стана!
Разбрах как програмирането може да се приложи в тестването през погледа на един QA специалист.
Нито един мой въпрос не остана неотговорен, всяко нещо с което се затруднявах ми беше обяснено, как да се справя с него.
Пада здрава работа по време на курса, особено ако имаш желание да се учиш!
Горещо препоръчвам този курс!

Милена Казанска
Гост
Милена Казанска
Курсът е страхотен, подходящ както за начинаещи така и за хора с някъкъв опит! За Милен каквото и да кажа би било недостатъчно, рядко се срещат преподаватели по призвание, за 20 лекции един път не усетих отегчение от негова страна, а това се предаваше и на нас. Материала не е лек и е обемен и ако човек разполага само с уикендите може много бързо да се отчае. Но това не се случва, защото още след третата лекция разбрах, че целта е да се усвоят основни принципи на които да се стъпи от там нататък, след курса тепърва започва по-задълбоченото практическо… Read more »
Александър Крупев
Гост
Александър Крупев
Рейтинг :
     
Курсът е подходящ както за напълно начинещи, така и за хора с опит в други езици за програмиране, но решили да поставят основите на Java/Test Automation в своето развитие. Лекциите са балансирани – добро съчетание на теорията с практиката, така че курсистите да знаем не само как да правим нещо стъпка по стъпка, но и защо правим всяка една от тези стъпки. А това ни позволява да надграждаме получените знания и умения самостоятелно занапред. Благодаря на Милен, че поднесе сложната материя с чувство за хумор и търпеливо обясняваше докато разберем, дори ако се наложи да излезем извън рамките на уговореното… Read more »
Диляна Кузева
Гост
Диляна Кузева

Курсът е страхотен! Минавала съм и други курсове на същата тема, едва сега разбрах на какво са се опитвали да ме научат. Благодаря ти Милене! Вече не ме е страх от New> Class и празната страничка пред мен. На всички, на които чувството им е познато – не се колебайте да се запишете. Успех!

Владимир Искровски
Гост
Владимир Искровски
Рейтинг :
     
Милен е невероятен лектор! Метода му на преподаване със всички колоритни и добре обяснени примери , правейки връзката от материала към реалния живот е страхотно попадение. Малко хора имат тази дарба да преподават така , че интереса да се задържи от първата до последната минута на лекцията. Дори и незаинтересован човек би се поинтересувал след лекция на Милен.Умението да подрежда лекциите си така че да не обърква курсистите е добре изпипан и факта че през цялото време нямаше зададен въпрос без отговор говори за желанието да преподаде знанията си назаинтересованите. Беше невероятен experience за мен ! Милене благодаря ти ,уникален… Read more »
Павлин Чапкънов
Гост
Павлин Чапкънов
Рейтинг :
     

Курсът е много добре структуриран и подреден. Материалът не е лесен, но се представя последователно, с разбираеми примери и изчерпателен отговор на всеки зададен въпрос. Милен е страхотен преподавател, който успява с енергия, страст, знания и опит да те провокира да търсиш информация, да намираш решения и най – вече да мислиш правилно. Благодаря ти, Милене!

велислав лодарски
Гост
велислав лодарски
Рейтинг :
     
Огромно благодаря на Милен за начина на преподаване и отдадеността по време на всяка една лекция! Ако сте свикнали на отговори като: “Това така работи”, то в този курс ще ви бъде обяснено в най-малките детайли. Освен с теоретични знания, на въпросите ви се отговаря и с примери от практиката, което прави лекциите изключително приятни и полезни. Начинът на мислене и практическата насока в курса са определено game changer за всеки желаещ да се занимава с автоматизирани тестове, а Милен обръща внимание и дава насоки след всяка една домашна работа, което помага изключително много за усвояване на материала. След този… Read more »
Дарина Трифонова-Недялкова
Гост
Дарина Трифонова-Недялкова
Рейтинг :
     

Голямо благодаря на Милен. Курсът е организиран много добре. Всяка следваща лекция натрупва знания върху предишната. Домашните задачи и кодът към лекциите спомагат за максималното усвояване на уроците. Да не забравя и уникалното чувство за хумор на Милен. Като човек, позанимавал се с малко автоматизирано тестване, мога да кажа, че много неща ми се доизясниха. Ще очаквам с търпение (защото знам, че няма как Милен да се клонира) advanced курса.

Христо Спасов
Гост
Христо Спасов

Искам да изразя благодарностите си към Милен. Курса беше представен по един приятен и разбираем начин! Курса е достатъчна солидна основа за бъдещото ми професионално развитие! Още веднъж благодаря!

Teachers