Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 850 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 350 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Калинка Вълчева
Гост
Калинка Вълчева
Рейтинг :
     

Изключително полезен курс! Дори да нямаш никакви познания по JAVA с помощта на лектора се създават чудесни основи! Лекциите са структурирани по начин, по който лесно да се усвоява материала. С лекота се минава през курса с помощта на Милен – въпросите, които задава са изключително важни, по този начин симулира хората да запомнят важните неща! Препоръчвам!!!!

Мария Тенева
Гост
Мария Тенева
Рейтинг :
     

Изключителен лектор, курсът се преподава страхотно и разбираемо. Горещо препоръчвам.

Милена Петрова
Гост
Милена Петрова
Рейтинг :
     

Много полезен курс, изключително добър лектор!! Ще получите „подредена“ информация не само за QA, но и за основополагащите принципи и зависимости в IT индустрията, върху които се развиват софтуерните технологии. Също и много ценни практически примери, линкове и съвети, които ще ви спестят десетки часове ровене в интернет. Лекторът Милен Страхински е „учител, професор по призвание“ с чувство за хумор 😊, познанията и коментарите му ще ви обогатят много извън рамките на конкретната тема. Препоръчвам ви всеки курс на Милен – това ще е най-ефективната инвестиция на време и пари, която можете да направите за себе си.

Kalina Marinova
Гост
Рейтинг :
     

Милен е невероятен педагог. Обяснява нещата на “прост” език, за да са ясни и за хората, които имат минимален и/или нулев опит. Примерите, които дава също са лесно смилаеми. Често повтаря и потретва, както и задава въпроси от вече взет материал с цел нещата да станат максимално ясни и запомнени. След всяка лекция има домашно както и примери, което е чудесно според мен. Не претупва лекциите, често надвишават определените 3 часа. Търпелив, внимателен, любезен и на всичкото отгоре с голямо чувство за хумор така че няма да ви е скучно. Препоръчвам курса с две ръце.

Илиян Георгиев
Гост
Илиян Георгиев
Рейтинг :
     

Потвърждавам всичко написано от колегите, ако напиша всички суперлативи които ми идват наум, ще изглежда нереално и преувеличено. На мен лично ми е трудно да си представя по-добро представяне на материала, систематичност, методология и по-голяма отдаденост от тази на Милен. Това е човек, за когото да даде знание на останалите е призвание. Не виждам по-кратък и ясен път да се навлезе в автоматизираното тестване.

Лина Савова
Гост
Лина Савова
Рейтинг :
     
Курсът ”Автоматизирано тестване”, воден от Милен, е изключителен. Впечатлена съм от начина на преподаване – ясно дори за начинаещи, изпъстрено с много примери от живия живот, така че да ти “светне”, с домашни, които да затвърдят взетото от съответната лекция, с ревюта от страна на Милен по домашните, с достъпен изказ, с внимание към детайла, с внимание към всеки курсист… Впечатлява лекотата, с която Милен води по пътеки иначе тесни и трудни. Води уверено и леко, като истински ментор. Въобще, школата на “Прагматик” тежи, стои си на мястото. Казвам го, защото това е вторият ми курс там и със сигурност… Read more »
Филип Авджиев
Гост
Филип Авджиев
Рейтинг :
     

Методиката на представяне на материала е чудесна – плавен, с натрупване се и с ясна последователност. Начинът, по който постепенно се изяснява цялостната картинка, е впечатляващ. Прекрасен курс наистина и отлично въведение в тематиката на автоматизираното тестване.

Румен Петров
Гост
Румен Петров
Рейтинг :
     

Курсът за мен беше страхотен! Милен определено знае как да предаде нова информация по един лесен и разбираем начин.

Бих препоръчал курса на всеки, който иска да се развива в тази сфера.

Милен Тасев
Гост
Милен Тасев
Рейтинг :
     

Страхотен курс и лектор. Много съм доволен от знанията, които получих и начина на преподаване и водене на лекциите.

Йордан Йорданов
Гост
Йордан Йорданов
Рейтинг :
     

Много добър начин на водене, цялящо логическо разбиране на материала. Много добре систематизиран материал даващ основата за разбиране на целият Automation процес. Благодарности на Милен за човечността, професионализма и готиното отношение през цялото обучение. Препоръчвам с две ръце този курс, воден от този интелигентен човек за добър старт в автоматизираното тестване.

Teachers