Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java, Selenium WebDriver и TestNG, както и да познават инструменти, като Maven и библиотеки, като Cucumber.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 20 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 10 седмици или 2 месеца и половина.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 950 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 550 лева и втора вноска 400 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

578 Препоръки и впечатления за "Автоматизирано Тестване"

avatar
най-нови най-стари
Кремена Атанасова
Гост
Кремена Атанасова
Рейтинг :
     

Препоръчвам курса не само тук – на страницата на Pragmatic.bg, а и на личните си приятели и познати, решили да се занимават с Automation QA, защото съм изключително доволна от начина на преподаване и всичко, което успях да науча. Зная, че ученето тепърва предстои, но този курс дава едни стабилни основи, които да се надграждат в последствие.
За преподаването на лектора Милен Страхински мога да изкажа само суперлативи. Изключително отдаден на преподаването, с ентусиазъм и без никакво отекчение не спира да отговаря на въпроси и да напомня, че през цялото време можем да го прекъсваме, ако нещо е останало неясно.

Ирина Гутова
Гост
Ирина Гутова
Рейтинг :
     

Курсът е доста добре структуриран и е напълно подходящ за напълно начинаещи или хора с малко опит в програмирането. Всичко се обяснява и повтаря, докато не се разбере, че и след това.

Препоръчвам го с две ръце на всеки, решил да поеме в тази посока!

Милен Великов
Гост
Милен Великов
Рейтинг :
     
Ако сте решили да запишете курс за Автоматизация, то няма по-добро място и/или преподавател при който да го направите. Няма нужда да давам фийдбек за Прагматик или Милен, защо ли? Ами няма да намерите нито един негативен коментар тук или където и да било. Само хубави работи може да чуете/видите. Три неща за които си струва да запишете този курс: 1. Страхотният начин на преподаване – няма да намерите място в BG, на което да намерите по-добър подход за предаване на знания от страна на преподавател. 2. Цената на курса е поносима 3. Знанията, които ще придобиете благодарение на точка… Read more »
Диана Василева
Гост
Диана Василева

Записах курса по препоръка на кръстницата.
Беше ми препоръчан именно Милен.
Чаках 6 месеца, за да бъда включена в курса.
Започнах курса с нулеви познания и много се притеснявах дали ще се справя.
Каквото и да кажа за Милен ще е малко.
Още от първата лекция притесненията ми изчезнаха. Представя така трудната материя по страшно увлекателен начин и не усещах кога е станало 23 часа. Отговаря на всички въпроси и повтаря,докато не го разберем.
Отделя индивидуално внимание и въпреки,че на домашните го затрупвах с въпроси ,не остави нито един не отговорен въпрос.
Евалата Милене!
Благодаря за всичко!
Препоръчвам курса! Няма да сбъркате!

Mikael Derderyan
Гост

Не съм предполагал, че все още има такива хора! Преди да започна курса се бях наслушал на много препоръки и ласкави думи за Милен. Е наистина е супер отдаден и обигран лектор. Този курс ще ви даде фундаментални знания и идеи, които разбира се следва да се доразвият. Подходящ е и за хора без опит в атоматизираното тестване и без познания по обектно ориентиран език. Курсът не е лек и изисква да му се отдели доста допълнително време за да постигнете максимална успеваемост. Доверете се на професионализма дет’ се вика ;).

Юлиан Делиджаков
Гост
Юлиан Делиджаков
Рейтинг :
     

Курсът е много полезен защото е много правилно структуриран и има много практически задачи а не само теория.
На всяка поставена задача получавате
подробен отговор от Милен за да знаете как сте се справили и на какво трябва да обърнете внимание.
Най важното е че след курса не е нужно да търсите академия където да се упражнявате, материалите които имате от курса са една стабилна основа която е напълно достатъчна сами да доразвиете вашите умения.
Милен преподава материята по много увлекателен начин и наистина иска да ви научи.

Elena Stoyanova
Гост
Рейтинг :
     

Този курс наистина е мислен и много професионално структуриран за хора като мен, които нямат идея от програмиране, ароматизирано тестване, като цяло не много техническо подготвени. След завършването му вече имаш стабилни основи да градиш и да се развиваш в тази сфера. А Милен го води, обяснява и обръща внимание на всеки и всичко с истинско желание и хъс, а не просто да си изкара лекцията. Благодаря много и до нови срещи!

Greta Toneva
Гост
Рейтинг :
     

Препоръчвам на всички курса! Милен определено знае как да грабне интереса на всеки, отделя персонално внимание на всеки с въпрос, винаги помага и те предразполага да не се притесняваш да зададеш въпрос или да поискаш помощ! Евалата, Милен! Продължавай все така!!!

Всеки, който се чуди дали да запише курса – не се чуди, а смело се запиши ти 😃
Cheers!

Милена Китанова
Гост
Милена Китанова
Рейтинг :
     
За пръв път присъствам на курс, където се преподава наистина с желание курсистите да придобият знания, а не просто да наизустят нещо и да мине хей така. Милен Страхински се раздава до край, в нито един момент не усетих отегчение от негова страна, до последно изчиства всеки въпрос с разбираем отговор. Преподава с хъс, старание, ентусиазъм и винаги готов да повтори стотици пъти, за да бъде разбран. Такава енергия, емоция и жажда за предаване на знания не съм срещала в друг курс. Кърсът е много добре оргазнизиран по теми, но си е продължителен. Дава стабилна основа за бъдещо развитие. Научих… Read more »
Деян Пандурски
Гост
Деян Пандурски
Рейтинг :
     
Страхотен курс. Най-доброто, с което се отличава този курс от други е това, че лекциите протичат като разговор. Начинът на преподаване и структурата на лекциите е перфектна и балансирана по такъв начин, че учещия да се въведе постепенно в същността на автоматизираното тестване. Няма една излишна лекция. Милен преподава толкова увлекателно, че губиш представа за времето. Обръща се внимание на всеки въпрос и се задълбочава достатъчно. Милен постига страхотна комбинация между сериозни знания и хуморизъм, който те зарежда и те бута напред през доста сложната материя. ОГРОМЕН плюс е, че той отделя и допълнително време извън границите на лекциите, за… Read more »

Teachers