Програмиране с Java (Advanced ниво)

Програмиране с Java (Advanced ниво)

Програмиране с Java (Advanced ниво)

Обект на курса:

Т ози курс е естествено продължение на курса “Програмиране с Java (Основно ниво)” и ще въведе желаещите в дълбините на Java, като ги направи  по-конкурентноспособни на IT пазара за Java програмисти. Желаещите да запишат този курс трябва да са много добре запознати със синтаксиса на езика, както и принципите на Обектно-ориентираното Програмиране(ООП).

За кого е предназначен

Курсът е предназначен за хора, които са завършили “Програмиране с Java (Основно ниво)” или за такива, които вече имат много добри разбирания в принципите на обектно ориентираното програмиране.

Въпреки, че курсът се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да направи всички имащи базови познания по програмиране с Java много по-конкурентни в IT индустрията и да максимизира шансовете им за намиране на работа, и като резултат да използват всичко научено в ежедневната си работа.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курсът е вместен в 18 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 8 седмици или 2 месеца.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 800 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 500 лева и втора вноска 300 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Николай Александров
Гост
Николай Александров
Рейтинг :
     

Много добър и всеобхватен курс който ми даде познания за целия процес на изграждане на един добре работещ сайт минавайки през основните му критички компоненти. Горещо препоръчвам за научаване или надграждане на знания за web сервиси и тяхното правилно имплементиране

Валентин Николов
Гост
Валентин Николов
Рейтинг :
     

Много съм признателен за този полезен и практически насочен курс! Лектора Стефан е невероятен професионалист, дисциплиниран и отговроен, винаги готов да помогне. Горещо препоръчвам за всички които се чувстват озрели за стъпка напред и желаят да навлязат в дебрите на по сериозното джава програмиране.

Стoйкo Mашeв
Гост
Рейтинг :
     

Курсът Програмиране с Java (Advanced ниво) включва всички теми, които исках да надградя и да се запозная с новостите и най-добрите практики с езика за програмиране Java. Стефан има знания и ги предава на своите курсисти и не избягва въпроси – добър професионалист и учител. За всички, които искат да си обогатят знанията с Java , това е Вашият курс.

Георги Коцев
Гост
Георги Коцев
Рейтинг :
     

Впечатленията ми за курса са отлични. Лекторът Стефан Вадев е изключителен професионалист, обяснява много точно и подробно, а също така отговаря много детайлно на всеки зададен въпрос. Препоръчвам курса!

Виктор Грозев
Гост
Виктор Грозев
Рейтинг :
     

Курсът е обширен и добре структуриран, обхваща основите, върху които впоследствие може да се гради опит.
Стефан е всеотдаен и винаги е готов да помага с идеи и насоки, нямаше въпрос на който да не отговори изчерпателно и разбираемо. Беше зареден с много желание да ни преподаде знанията и винаги се съобразяваше с нашите изисквания.