За Нас

It learning & outsourcing center

Курсове по Програмиране, C#, QA(Тестване), ASP.NET, Java, PHP, Бази Данни

Добре дошли в pragmatic

Нашите врати са отворени и за тези от вас, които не са имали до сега допир до тази дейност.

  • Ние разглеждаме прагматичността като сечение на думите ефективност, надеждност и гъвкавост.
  • Ние ще ви дадем ефективно обучение подкрепено от нашата дългогодишна практика.
  • Ще Ви помогнем чрез преподаването на неща доказали своята надеждност във времето, пречупени през реален опит и истински работещи печеливши приложения.
  • Ние ще останем гъвкави и ще обогатяваме нашите курсове да отговарят на най-горещите тенденции в сферата.

Кои сме ние

Създаването на Прагматик IT Център е идея на млади и иновативни специалисти, които разполагат с многогодишен опит и широки познания в сферата на Информационните Технологии. Нашите лектори притежават собствени продукти, с които са успешни и извън територията на България, и най-вече практикуват тази дейност и до днес. Това е голямо предимство за обучаващите се, защото им се предоставя възможността да работят с екип, който всекидневно има достъп до най-актуалната информация от този бранш. Това ни помага да сме в крачка с интензивността на развитие на IT технологиите и да увеличим ефективността на нашето обучение.

Развитието на тази дейност през последните години все повече се разраства и търсенето на специалисти става все по-голямо. Недостигът на такъв персонал на българския пазар прави тази тема много актуална и необходимостта от такива центрове много по-голяма.

Нашата идеология е да подкрепим този растеж, като дадем възможност за развитие на всеки, който има интерес да се развива в тази насока. Чрез целенасочено, добре структурирано и професионално обучение създаваме много добра среда за развитие на начинаещи специалисти. Независимо дали имат някакъв опит с IT или не.

 

Записване за курс

Категории курсове

Програмиране - 35%
Тестване - 50%
Други - 15%

Разгледайте нашите услуги

Някои от нашите щастливи клиенти