За Нас

It learning & outsourcing center

Курсове по Програмиране, C#, QA(Тестване), ASP.NET, Java, PHP, Бази Данни

Добре дошли в pragmatic

Нашите врати са отворени и за тези от вас, които не са имали до сега допир до тази дейност.

  • Ние разглеждаме прагматичността като сечение на думите ефективност, надеждност и гъвкавост.
  • Ние ще ви дадем ефективно обучение подкрепено от нашата дългогодишна практика.
  • Ще Ви помогнем чрез преподаването на неща доказали своята надеждност във времето, пречупени през реален опит и истински работещи печеливши приложения.
  • Ние ще останем гъвкави и ще обогатяваме нашите курсове да отговарят на най-горещите тенденции в сферата.

Кои сме ние

Създаването на Прагматик IT Център е идея на млади и иновативни специалисти, които разполагат с многогодишен опит и широки познания в сферата на Информационните Технологии. Нашите лектори притежават собствени продукти, с които са успешни и извън територията на България, и най-вече практикуват тази дейност и до днес. Това е голямо предимство за обучаващите се, защото им се предоставя възможността да работят с екип, който всекидневно има достъп до най-актуалната информация от този бранш. Това ни помага да сме в крачка с интензивността на развитие на IT технологиите и да увеличим ефективността на нашето обучение.

Развитието на тази дейност през последните години все повече се разраства и търсенето на специалисти става все по-голямо. Недостигът на такъв персонал на българския пазар прави тази тема много актуална и необходимостта от такива центрове много по-голяма.

Нашата идеология е да подкрепим този растеж, като дадем възможност за развитие на всеки, който има интерес да се развива в тази насока. Чрез целенасочено, добре структурирано и професионално обучение създаваме много добра среда за развитие на начинаещи специалисти. Независимо дали имат някакъв опит с IT или не.

 

Записване за курс

Категории курсове

Програмиране - 35%
Тестване - 50%
Други - 15%

Разгледайте нашите услуги

Иновации и конкурентоспособност

Фирма “Прагматик” ООД има сключен договор по Проект BG16RFOP002-2.089-3813-C01 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Проекта се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Обща стойност на проекта: 50 000.00 лева, от които БФП в размер на 50 000.00 лева, от тях 50 000.00 лева са средства от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и 0,00 лева Национално съфинансиране. Главна цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19. С изпълнението на договора за безвъзмездна финансова помощ фирма „Прагматик“ ООД бе осигурен оперативен капитал за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и продължаване на производствената дейността на фирмата.

 

 

Някои от нашите щастливи клиенти