Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Автоматизирано Тестване

Обект на курса:

Ц елта на курса е даде основни практически и теоретични познания за писане на автоматизирани тестове (Test Automation) с Java и Selenium WebDriver.

Разглежданите теми покриват основите на езика за програмиране Java, като се преминава плавно към писане на автоматизирани тестове използвайки Selenium WebDriver.

След края на курса се очаква участниците в него да умеят да пишат автоматизирани тестовe базирани на Java и Selenium WebDriver или използвайки Selenium IDE.

За кого е предназначен

Курса е предназначен за хора с нулеви или минимални познания по езикът за програмиране Java и Selenium WebDriver framework. Подходящ е и за хора, които вече работят в IT сферата (Tестери и QA), но желаят да се усъвършенстват в сферата на автоматизираното софтуерно тестване.

Въпреки, че курса се преподава на български език, добре е курсистите да имат добро ниво на английски.
Курсът е предимно практически и е насочен към усвояването на реални умения и техники, които могат да се приложат в ежедневната работа. Целта на курса е да въведе курсистите в основните принципи на програмирането и да запознае с методите за автоматизирано тестване, използвайки най-новите и съвременни инструменти.
Курсът съдържа множество практически упражнения и добри практики от реални проекти.

Продължителност на курса

Курса е вместен в 16 лекции, всяка с продължителност 3 часа. Занятията се провеждат два пъти седмично, като общата продължителност на курса е 8 седмици или 2 месеца.
Занятията ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп.

Цена на курса

Цената за цялата продължителност на курса е 750 лева. Като предоставяме възможност за разсрочено плащане – първа вноска 450 лева и втора вноска 300 лева в началото на всеки от месеците от курса.

В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша?

Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Lessons

Попълнете формата за препоръки и впечатления

Oстави своята препоръка или впечатление!

avatar
Велин Иванов
Гост
Велин Иванов
Рейтинг :
     

Перфектно структориран курс със страотен лектор!

Доника Ризова (2)
Гост
Доника Ризова (2)

Много добре организиран и структуриран курс, изцяло практично насочен. Материалът е предаден по-много достъпен начин дори за хора с нулев опит в програмирането. Преподавателят е супер отдаден лектор, готов да отдели часове за всеки, който има нужда от помощ. Първият курс,на който успяват да ми задържат вниманието през цялото време на преподаване от 3/3,5 часа. Огромно благодаря още веднъж за всичко ! : )

Кристина Стоева
Гост
Кристина Стоева
Рейтинг :
     

Адмирации! Курсът е перфектно структуриран, с изключително много примери, създавайки една стабилна основа в автоматизираното тестване. Благодаря на Милен, за старанието, отдадеността и огромния професионализъм, с който поднася информацията по най- достъпен и разбираем начин. Посещавала съм доста курсове, но смело много да твърдя, че нито един, не може да бъде сравнен с този. Още един път огромно благодаря.

Стоянка Христова
Гост
Стоянка Христова
Рейтинг :
     

Привет! Аз съм още един изключително доволен човек от курса по Автоматизирано тестване:) Ясно и точно представени, правилно структурирани и с подходящи примери, лекциите са разбираеми дори и за човек без никакъв опит в Автоматизираното тестване какъвто съм аз.
Благодаря на Милен, който по много разбираем за мен начин представи целия курс!

Иван Цонков
Гост
Иван Цонков
Рейтинг :
     

Изключително съм доволен от курса и го препоръчвам с ДВЕ РЪЦЕ за хора, които са се насочили към автоматизираното тестване, или за тези, които вече са в сферата. Материала е доста интензивен, но благодарение на профисионализма на лектора (Милен Страхински), материята е поднесена по доста атрактиен и забавен начин (забавлявате се докато трупате знания!!!).Езика нее за подценяване и ако искате да извлечете максимума от курса ще ви е нужно ниво над средното!
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на лектора. МИЛЕНЕ ГОуЕМ СИ, продължавай да зареждаш с все същия хъс и енергия!!!

Магдалена Цветанова
Гост
Магдалена Цветанова
Рейтинг :
     

За курса мога да кажа, че е изключително полезен, структуриран и интересен.
Милен е страхотен лектор, който поднася по много достъпен и разбираем начин цялата информация, която е нужна, за да се разбере автоматизираното тестване и Java като език за програмиране. Умее да държи аудиторията концентрирана и заинтересована, преподава материала с едно изключително забавно чувство за хумор и примери от всекидневието, които улесняват в пъти процеса на разбиране.
Много съм доволна и бих препоръчала курса на всеки мой познат, който има интерес към тестването на софтуер.

Радослав Топалов
Гост
Радослав Топалов
Рейтинг :
     

Перфекто структуриран курс с нужното съдържание и точна последователност за осмисляне на основите на автоматизираното тестване.

Едно голямо Благодаря на Милен за отдадеността и искренното му желание да предаде знамията си. Индивидуален и приятелски подход към всеки един в групата. Човек който се раздава във всяка една минута на курса, а дори и след това. Това аз наричам професионализъм!

Ивелина Койчева
Гост
Ивелина Койчева
Рейтинг :
     

Изключително съм доволна!
Представеният материал е отлично структуриран, обхваща голяма област, а в същото време е поднесен разбираемо, с много практически примери, упражнения и насоки за допълнителна информация.
А лекторът е просто невероятен професионалист!
Препоръчвам курса, благодаря Миленски!

Доника Ризова
Гост
Доника Ризова
Рейтинг :
     

Абсолютни адмирации.
Курса дава достатъчно солидна основа за едно успешно развитие в автоматизираното тестване.
Ефективността и полезността се базират на униклната способност на преподавателят, да ти даде правилна посока на мисълта и достатъчно знания за да осмислиш материята.

Мирослава Пашова
Гост
Мирослава Пашова
Рейтинг :
     

Няколко неща искам да кажа за курса: доста интензивен , но много добре подбран, актуален материал, поднесен по достъпен за мен начин – разбираем за хора като мен, с начални познания по програмни езици. Изключително впечатлена съм от професионализма на Милен – на всяка точка търсеше живи примери, с които да ги свърже – винаги насреща при нужда от помощ, съвет и напътствия! Подхожда внимателно към всеки от курсистите и се съобразява с нивото им. Оставам с положителни емоции и до нови среши, колеги!

Teachers